gomårån.

lillFina Lill Janne Legård på sin yogamatta i Oslo ♡

Verkligen en god morgon. Gomårån! Såg i mitt flöde i förrgår att Lill Janne på Kundalini Yoga Oslo varje torsdag streamar Japji och sadhana via Facebook in the early morgonstund. Ska jag vara på jobb klockan åtta funkar det inte, men idag när jag jobbar kväll så var det perfekt.

Det var något alldeles speciellt att veta vi var ett gäng, som hade laddat upp med tekniken framför yogamattan och så tonade vi in tillsammans. Ong Namo Guru Dev Namo – Norge, Sverige och Finland i unison röst. För Lill Janne sade att alla de länderna var representerade. Så fint!

Kundaliniyoga fungerar alldeles utmärkt att streama på dethär sättet. Är man inte bekant med yogaformen kan det kännas märkligt att ”yoga tillsammans” via nätet, men känner man till hur kundaliniyoga är uppbyggt och fungerar, så förstår man att det går hur bra som helst.

Den senaste tiden har jag på ett plan börjat känna mej off och avsides med min yoga. Jag är den enda kundalinyogaläraren inom många mils avstånd och ibland blir jag verkligen varse just det. Ensamheten. Det egna upprätthållandet av yogadisciplinen och arbetet med att se till att få det jag själv behöver för att kunna undervisa och hålla lågan brinnande. Samtidigt som jag ju just nu faktiskt inte har riktigt lust att röra på mej så mycket, jag är trött på resandet och jagandet efter input och undervisning.

Då är det rent fantastiskt att via teknikens ändå underbara värld få känna samhörighet och veta att exakt i samma ögonblick som jag för ihop mina händer framför hjärtat, så gör flera det i Norge och Sverige också. Wahe Guru.

 

[Om du går in och gillar Kundalini Yoga Oslos Facebooksida, så kommer du hitta evenemanget Kundalini Yoga morgen praksis: live event med Lill hver torsdag och där få mer information om du blev nyfiken och vill hänga på detta någon torsdag framöver.]

Annonser

5 reaktioner på ”gomårån.

 1. Jag blev verkligen inspirerad imorse när jag såg att du gjort detta! Tiden passar inte mig heller men då kan jag tipsa tillbaka om kundalinilive.com som också sänder livevarje vecka samt har riktigt härliga sändningar från riktiga klasser och det verkligen känns som om man sitter med där i rummet. Kram!

  • Jag har säker tusen gånger tänkt kolla upp och pricka in när kundalinilive sänder, men det bara inte blivit av. Lite knepigt då man måste ”räkna om klockan” dessutom :P
   Kram!

 2. Häftigt och härligt. Vi gick några av våra kursavsnitt på lärarutbildningen med en grupp från Oslo, kanske någon av dem var med..Känner igen den där ensamheten när man är själv med kundaliniyogan. Jag tog hjälp av youtube imorse:). Kram

  • All teknik är verkligen inte av ondo och jag är superglad att det finns några därute som inte drar sig för att streama live eller lägga upp pass åt oss. Sat Nam och tack liksom :)
   Kram!

 3. Ping: fredagslista.nu | yoga ♥ löpning

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s