fredagslista.nu

WP_20160310_10_05_35_Pro (1)

Bäst i veckan hittills
Två träningspass, som verkligen bet (herredumilde vad de har känts av efteråt) och så gårdagens morgonsadhana ♥
Sämst i veckan hittills
Megadeath-huvudvärken jag fick igår och som jag fortfarande har känningar av. Varifrån kom den?
Där har jag ont
I huvudet!
-se ovan-
Det tänker jag mycket på
Just nu inget som äter upp mej inifrån, men annars så är jag rätt bra på att tänka för mycket.
Det klär jag mig i
Helst mossiga myskläder, men det är inte så representativt på jobbet, så jag brukar oftast klämma in mej i ett par jeans, en långärmad tshirt och mina vita Dr Martens.
Nästa vecka ser jag fram emot
Lördagen allra mest! Då kommer Josephine Selander hit för en dags workshop i Virya Yoga. Ser SÅ framemot att få nörda in mej på dynamiska positioner, armbalanser och höftöppnare. Mmm!
Det dricker jag?
Kaffe? Hehh. Annars är jag vattendrickare och kör 0%:igt när det kommer till andra drycker.
Idag händer detta
Inget hoppas jag. Fredagkväll. Say no more.
Och på lördag det här
Först en sväng till pappa för att hjälpa till med ett och annat. Sen lär det bli soligt, så jag hoppas på att få luta mej mot en solvarm vägg och odla fräknar. Och så sade svägerskan att det vankas goo’kaffe hos dem om man så vill, låter inte dumt alls.
Söndagen tillbringas
Förhoppningsvis i löpskor på förmiddagen och på kvällen håller jag Kundaliniyogaworkshopen Bountiful, Beautiful, Blissful – en djupdykning i självkärlek och -acceptans. Längtar.
Och mest av allt önskar jag detta
Peace & Love. Är det för mycket begärt.
Annonser

11 reaktioner på ”fredagslista.nu

 1. Och nu blev jag sugen på att skriva en lista själv…kanske…Kramar

 2. Är det ett medvetet beslut att inte dricka alkohol eller har det bara blivit så? Funderar mycket på detta just nu, då jag de senaste månaderna har ätit en medicin som inte får kombineras med alkohol. Har tyckt att det har varit väldigt skönt att inte behövs fundera på om jag ska tacka ja till ett glas vin eller inte. Jag tycker visst om att tacka nej.

  • Det är nog både och. Jag vill bara inte ha alkoholen, den känslan kom i takt med att yogan blev mer central i mitt liv. Sen ett par år tillbaka så beslöt jag att jag inte längre tänker dricka ”bara för att”, typ ta bastuölen bara för att jag alltid gjort det. Idag kan jag dricka ett glas bubbel eller en öl nångång, men inte mera. Jag behöver det ingenstans liksom. Så är det kul att botanisera bland alkoholfria drycker, jag gillar ju öl och det finns faktiskt många goda på 0% :)

 3. Härlig lista och hoppas att din huvudvärk har farit sin kos. Hälsning från en i mossig myskläder:)

 4. Ja, gott med kaffe! Dricker oerhört SÄLLAN alkoholhaltiga drycker, men det händer. Antalet ggr per år kan jag nog räkna på en hand.

  Mindre skönt med huvudvärk… :-(
  Kram M <3

  • Jag älskar kaffe! Under de perioder då jag låtit bli pga. yogan så har jag saknat det något oerhört, så himla gott! Nu har jag välsignat min kaffekärlek och inget får komma emellan oss :P
   Kram!

 5. Tänker att du kanske fick din huvudvärk av din morgon sadhana, en försiktig tanke bara men för mig är det ett tecken på energi som stannar i huvudet och inte tar sig vidare just utifrån yogan. Hoppas den släppt och att helgen blev fin!

  • Hade jag inte haft känningar redan innan så hade jag själv varit övertygad om det! Men tror att det absolut hänger ihop till viss del, kanske det inte blivit så ”mycket” om jag inte gjort just den kriyan och/eller meditationen för det v.a.r väldigt kraftfullt då i torsdags.
   Kram och jaaa, den släppte till slut (i lördags, pust!) och helgen blev bra!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s