i skrivbordslådan.

pic1 (1)

Jag har ju en bok i skrivbordslådan. En halvfärdig. Gissar att det är ungefär ett år sedan som jag senast arbetade flitigt med den, men sedan fick jag nog. Det är inte så mycket det att jag inte får skrivit eller skulle sakna ord, utan jag har helt enkelt inte den tid till förfogande som skulle krävas. Eller. Jag prioriterar det inte.

Finns inget som tar livet av mej så mycket som att sitta stilla. Idag sitter jag ihjäl mej på jobbet och behöver resten av mitt liv till att röra på mej, vara igång och leva. Skulle jag hamra på ett tangentbord varje ledig stund skulle jag förvandlas till en stenstod. Finns inte den nackrullning som får igång mej när jag suttit för länge. Dessutom är jag känd för mina myror i brallan.

Så nej, jag skriver inte längre. Inte på boken i varje fall.

I den bästa av världar slipper jag jobba för brödfödan och får disponera min tid på ett helt annat sätt. Tills dess eller i väntan på någon sorts förändring får pappren vila i sin låda. Faktiskt inget jag sörjer, för jag är en hopplös universumromantiker, som tror att när det är dags för något så blir det.

Annonser

6 reaktioner på ”i skrivbordslådan.

 1. Men så sjukt konstigt.. Jag satt nyss på flyget och funderade.. Bl.a på dig och om du nu månne skriver på boken nå mer …Sen på hotellet läser jag bloggar och VAD får jag se.. Svaret på mina funderingar :d

  • Aha, det var du som ställde frågan – vet inte varför jag plötsligt fick för mej att berätta hur läget är 😄❤️

 2. Universumsromantiker, det ordet gillar jag! Jag som skrivit som besatt och suttit både på jobbet och hemma kan verkligen suttit kan förstå din frustration. Nu har ju jag plötsligt hamnat i den situationen att jag kan skriva när jag vill och då är det faktiskt inte lika enkelt. För min egen del handlar det om att jag behöver planera, skriva in det i kalendern, om så bara en timme här och där. Men ibland så är det som man behöver vänta in annat. Det är ett verkligt jobb att skriva, för min del blev det verkligt när jag hittade min redaktör så jag fick deadlines att skriva mot och saker att rätta allt eftersom. Det var guld värt, hade aldrig fixat det utan henne!
  Kram och jag längtar efter att läsa din bok, när den nu kommer!

  • Jag skrev väldigt ihärdigt ett tag och det var fantastiskt roligt, men jag blev galen på att varje ledig stund gick åt. Jag stelnade till och blev rastlös. Jobbigt också med yogatexter, som gräver i det inre. Tänker det måste få ta tid, över tid.

   Har funderat på det du sagt om redaktör. Funderat på vem jag skulle fråga. Känner det är en så stor och personlig grej, så jag vill det ska vara 100%. Håller hjärtat öppet :)

   Kram och tack för dina ord!

 3. Den där bästa av världar har jag också beställt.. då jäklar ska vi skriva:). Kram♥

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s