jag ♥ jorden.

pic_1 (1)

Vad behöver jag just nu? Det är en fråga jag ställer mej själv för att landa här & nu och sluta våndas över det som hände igår och inte oroa mej i onödan för vad som eventuellt händer imorgon. Det är också för att jag inte ska glömma bort vad som är viktigt.

Jag är väldigt jordnära och behöver vara nära jorden för att må bra. Bokstavligen. Det är därför jag hela tiden har en längtan ut i naturen, samtidigt som jag är ytterst bekväm och gärna kommer hem till kvällen, duschen och några tv-serieavsnitt. Just detta är en motvikt till det andliga i mej – det som tar sig uttryck i yogan och den subtila frekvens, som jag är i när jag yoga själv eller undervisar.

Jag skämtar ibland om att jag kommer aldrig bli den väna yogin, som nästan svävar fram över golvet och pratar med mjuk röst. Snarare är jag den som slår hälarna i golvet och inte sällan använder kraftuttryck och med vida gester förmedlar det som är yoga för mej. Det är det som är jorden i mej. Det jordliga. Jag ♥ jorden.

Därför är det så viktigt för mej att tanka energi ur skogen. Om det så är på stigarna i löpskorna eller i långsammare fart där jag tar mej tid att fotografera grodor i snön. Utan kontakten neråt, skulle antennerna uppåt inte heller fungera.

Det tog ett bra tag innan jag fick grepp om detta själv. Vem är jag och vad behöver jag.

Annonser

3 reaktioner på ”jag ♥ jorden.

  1. Den väna yoginin, jag tror inte hon är direkt vanlig. Jag har aldrig träffat någon:) Det är en slags bild tänker jag, vi är ju de människor vi är med de personligheter vi har. Jag behöver som du känna mig rotad för att inte sväva bort bland molnen. Jag är så tacksam till Shadowyogan som verkligen förankrar mig och där de första serierna arbetarför just det 🙏🏻 kram!

  2. Näää jag är nog knappast vän jag heller…fast det skulle vara skönt att vara det. Bara smila och säga om när allt tokar sig. I morgon vill jag vara i min trädgård, efter att ha flängt runt som en galning. Säger bara det. Kramar

  3. Känner igen och jag tänkte mycket på jorden i dagens morgonyoga att jag behöver vara förankrad där. Speciellt nu när det är lite jobbiga energier som jag upplever det. Nä någon vän yogini är jag inte heller, blir arg som tusan ibland.. Hi hi Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s