yogasysterskap.

image

Så kom hon. Annika. Så roligt att få se henne och höra hennes pärlande skratt!

Var ska jag börja?

Jag har länge velat pröva Annikas yoga, Shadow Yogan. Allt jag hört henne berätta om den och alla erfarenheter, som hon delar med sig av. Jag har sett bilder, klipp och läst om Shadow Yoga. Skapat mej en bild. En känsla.

En känsla, som var väldigt rätt. Man får såklart inte grepp om (en) yoga(form) på bara en klass, men med det jag hade i bagaget så var upplevelsen bekant. Dethär har jag gjort förut. Dethär känns bra i kroppen. Sådär som när bitar faller på plats.

Mjukt och tufft på samma gång.

image

Sen berättade Annika om sin resa. Yogaresa. Jag har ju läst den, men det var så fint och berörande att höra dej berätta allt IRL, Annika!

Flera saker som jag tänkte att vill återge, men just nu är det tomt. Jag bara njuter av yogans inåtgående och benstärkande (!) effekter. Och jag ska låta tankarna mala sin gilla gång.

Över allt spänner en båge av tacksamhet. Jag var nära gråten imorse när jag körde till Nykarleby. Kände mej så himla priviligerad. Precis när jag behöver det som mest får jag åka på en yogadag med vänner. Jag får vara elev. Lapa i mej. Bara vara. Jag får nytändning i min egen, just nu, slentrianyoga och plötsligt ser jag vad jag behöver framöver.

Så tack, tack, tack.

image

Yogababes!

För dej som är nyfiken på Annika – läs hennes blogg, om du inte redan gör det. Läs hennes bok, det är den mest personliga yogabok jag läst. Och läs hennes lärares bok, den ger mej massor fast det inte är ”min yoga” det handlar om. För faktum är att ju mer vi går in i yogan, desto mera inser vi att yttre attribut är väldigt sekundära. Ytterst oväsentliga! Dagar som dessa, möten som dessa är frukten av allas våra livsresor, yogaresor, trots att vi är så olika och våra (yoga)liv är så olika. Ni är så viktiga för mej, älskade yogasystrar. Sat Nam Wahe Guru!

image

Shandor Remetes, Annikas lärare, bok. Den är guld.

Annonser

8 reaktioner på ”yogasysterskap.

  1. Åh, det låter helt underbart! Att få en upplevelse och sen känna en sådan tacksamhet – det är en gåva.

  2. Vet du Nina, nu känner jag mig nära gråten ❤️️ Tack för en fantastisk dag, den lever jag också på länge. Varm kram

    • …och att vi ”bara kan vara” utan att föreställa oss eller känna vi behöver förändra något. Kram och pepp inför allt roligt du har framför dej i ditt nya liv ❤️

  3. Åh så fina yogasystrar på bilden och härligt att du ”landar” i Annikas yoga också. Kram♥

  4. Ja varför har jag inte läst Annikas bok??? Herre gud. Det måste jag göra.

  5. Ping: listlust och andra tankar. | yoga ♥ löpning

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s