ingen vindflöjel längre.

pic1 (1)

 

Fortfarande så väldigt glad över helgen. Det är så häftigt att uppleva hur sådant man önskar blir av. Alla dessa möten hittills i år, som lämnar så sköna avtryck i livet och hjärtat. Jag kikar alltmer ut ur grottan och det är så spännande.

Det är ju detta som attraktionslagen, eller, tankens kraft handlar om. Egentligen. Som jag ser det. Det är ju inte fråga om att jag sätter mej ner och tror att med tankens kraft svävar ett silverfat in i rummet med hundratusen euro på. Utan allt handlar ju om att veta vad jag vill och vart jag är på väg. Ta beslut. Bestämma mej. Sedan utformas en plan och det som behövs åtgärdas blir gjort. Jag håller i ratten och styr själv. Förr eller senare får det jag behöver och i sinom tid är jag framme.

Himla skönt dessutom! Att inte vara bunden vid andras drömmar och fantasier, eller ännu värre, fördomar. Seriöst trött på jamen och nejmen. På undanflykter och samhällets smala fålla. Nej, jag harvar på nånstans där i diket och det må vara lite blött ibland, men så väldigt mycket mer intressant.

Jag gör inte som andra. Jag gör som jag själv vill.

Jag tänker också mina egna tankar. Jag tränar på det varje dag. Vill inte hamna i loopen, som trycker ner och förminskar. Jag är inte den mest bekväma människan att ha att göra med i alla situationer, men förhoppningsvis finns där ändå något som någon annan kan snappa upp. Inspireras av. Hoppa ner i diket emellanåt.

Väldigt mycket av det som sker i mitt liv idag har jag mej själv att tacka för. Faktiskt. Utan mina egna, starka tankar är jag bara en vindflöjel i vinden.

Annonser

3 reaktioner på ”ingen vindflöjel längre.

  1. Tjohoo vad glad jag blir av ditt inlägg idag. Bra för mig att påminnas om nu när våren tynger mitt system lite. Kram kram

    • Jag värjer mej lite för solen ännu och håller stegen långsamma. Än är det så himla tidigt och jag vill inte rusa orken av mej. Kram!

  2. Jaa. Du beskriver det så precist. Det går ju inte att sitta med händerna i knät och bara önska. Det är praktiskt arbete som i allra högsta grad tar oss framåt men när vi tänkt vår önskan då först ”vet” ju universum vad vi vill ha. Eller nåt sånt :) Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s