santosha, bänkpress och fyrtiodagars.

Santosha. Tacksamhet. Förnöjsamhet. Så många bra saker, som fyllt på med energi. Var rädd att helgen delvis skulle bli vågrät, men kroppen serverade en mjuk mens (med mina mått mätt) förra veckan och jag har inte alls varit så dränerad som jag brukar kunna vara.

Får bli lite av veckan i bilder.

image

Bilden från när jag första gången bänkade hemma. Idag är det städat och jag har mer vikt på – för jaaa, nu har jag fått pressat upp 40 kg! Det har mest varit fråga om dendär spärren i huvudet. Nu är jag förbi och det känns så himla häftigt!

image

Kvar är chinsspärren. Jag  k ä n n e r  ju att jag har kapaciteten i kroppen, men det är fortfarande urjobbigt att få upp mej själv. Så jag kör med gummiband och som här med excentriska chins. Jag fixar en ”kippad” variant, men jag vill verkligen klar den kontrollerade.

image

Lite skog mellan varven också. I sakta mak.

image

Och bokhögen. Så många sidor. Så lite tid.

image

Till sist. Fick nog av mitt såsande och bad om vägledning. När detta uppslag kom upp så var det klart – min fyrtiodagars to be. Fjärde dagen nu. Amen och Sat Nam.

Annonser

8 reaktioner på ”santosha, bänkpress och fyrtiodagars.

 1. Djäklar du ser stark ut! Var tvungen att googla excentriska chins :) Men nu fattar jag, och det kanske är ett sätt att närma sig det hela. Känns som ljusår från mig just nu, men sen. Härlig bokhög och förstår att det är skönt att du dragit igång en ny kriya. Allt som det ska :) kram

 2. Jag avundas ditt gym så jag vet inte vad!

 3. Wow vilken power och en perfekt 40 dagars på bara 3 minuter. Vilken manual hittade du den i? Keep up och kram♥

  • Shakta Kaur Khalsa : Kundalini Yoga är boken. Rubriken lite missvisande för de tre övningarna á 3min kan göras skilt för sig, men också som en helhet. Jag gör dem ihop och landar på ca 15 min inkl. ”ordinerade vilopauserna” mellan övningarna :) Alldeles lagom just nu, amen & Sat Nam! Power verkligen, inte helt lätt med ”boxandet”, fattar inte hur det kan vara så jobbigt :)
   Kram!

 4. YEAY! (Och snygg rygg)!!

  40 kg är mitt PB i bänkpress också. Och det hände när jag TRODDE att det var 37,5 kg på stången. Snacka om hjärnspöken…! :-P :-D

  • Jag är ju lite sur på nämnda rygg att den de facto visar sig från sin bra:iga sida, men den har liksom inte riktigt kopplat hur den ska använda det som syns :D :D
   Hjärnspöken ja, fick alldeles för många av dem, synd, det är ett sånt jädra jobb att få ihjäl dem :P
   ♥♥

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s