den stilla förnöjsamheten.

WP_20160421_10_06_57_Pro

Jag tänker säga åh gud. Så skönt. Flera saker som mjukt ordnat upp sig och blivit som de ska senaste dagarna. Sådär så man funderar efteråt vad det var som var så jobbigt innan. Fast ett grubbel har varit att inte veta när får åka in för operation, men igår fick jag äntligen kallelsen. Tionde maj. Det är jätte, väldigt snart. Skräckblandad lättnad.

Lättnad för att det snart blir av. Rädsla för att en operation alltid är en operation, men jag är inställd på att det ska gå bra och jag vill inte nånstans dra mej ur längre. Skönt att den blir av innan Norge också och att jag förhoppningsvis är en fullt fungerande människa den sjuttonde maj då roadtripen ut till Lovund börjar. Kundaliniyoga. Retreat. Wahe Guru!

WP_20160421_09_48_00_Pro

Efter några dagars snålblåst och snö, sprängde solen genom molntäcket igårkväll efter yogaklassen. Såklart. Det gula kvällsskenet brakade genom bilrutan när jag körde hem. Som att köra på välsignelse, och inte bensin.

Imorse var den kvar. Solen. Jag började jobba först vid lunch och hann ut i skogen innan det. Småtunga ben efter tisdagens knäböj ute i garaget, men med lätthet i resten av kroppen. Ja, det har verkligen vänt på något sätt nu. Jag går inte sönder för varje ljusstråle och jag har inte samma tröghet i systemet. Som om tankarna inte längre gräver så djupt och känslorna inte kommer åt att nalla av energireserverna längre. Ingen är gladare än jag åt det.

Ett stilla brus av kreativitet. Tankar, planer och drömmar. Plötsligt är inga stora problem i vägen. Så mycket roligt jag har framför mej. Och medan jag springer med morgonens fågelkvitter i öronen och kallt vatten sippande mellan tårna, så blir det extra tydligt att jag drabbats av Santosha. Den stilla förnöjsamheten. I det lilla. I det större.

Annonser

10 reaktioner på ”den stilla förnöjsamheten.

  1. Vad glad jag blir för din skull. Att saker börjar kännas bra och ordna upp sig. Håller tummarna för operationen.

    Kramar!

  2. Håller tummarna för din operation fast jag VET att allt går bra. Kramar i massor

  3. wahe guru på det, fick glädjeskutt i bröstet av att läsa här♥

  4. Lycka till med operationen. Skönt att flera saker äntligen verkar lösa sig. Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s