livet i busken.

Har gått ut i trädgården på morgonen och kommit in tidig kväll. I två dagar. Jag är helt mörbultad och solkysst. Dessutom lyckats få färg under min långärmade top. Annika skrev om den hårda solen igår och jag kan bara hålla med!

Bara tanken på att flytta en skivstång får mej att… skratta. Träna? Nu? Bara glöm. Kan lugnt säga att jag är genomtränad. Känns som att varje liten muskel åkt genom en mangel. Aj.

Imorron ska jag vilaaaah! Åtminstone tills jag inte orkar det längre.

Annonser

4 reaktioner på ”livet i busken.

  1. Så gött att få använda kropp och muskler till annat än att lyfta skivstång (och inse att jobbet med skivstången gett resultat)! Själv har jag tagit 4 dagars helvila – vilket är både skönt och behövligt nu när hjärnan har accepterat det😉

  2. Det är otroligt hur trädgårdsarbete får hela kroppen genomgången fast man inte tänker på det i stunden! Och du, vi tar det varligt med solen. Idag vilar jag också, kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s