skogen och glashuset.

WP_20160522_10_43_23_Pro

Känns som år och dagar sedan jag sprungit i skogen. Nu börjar det verkligen fattas mej. Fast jag vågar inte springa riktigt ännu, har tänkt att jag ger det en vecka till, sedan ska jag försiktigt tassa igång. Skogen går ju ingenstans, men just denhär tiden är det ju så fantastiskt vackert när grönskan slår till och fåglarna lovsjunger.

Tog mej lite substitut igår och traskade runt på motionsslingan vid skidcentrat. Visade sig att lite nya stigar precis röjts för något mini-traillopp, antar jag? Hursomhelst mysigt att bara följa markeringarna och ömsom huka sig ner i något buskage, ömsom trappa upp för flera ramper som byggts. Konstaterade att jahapp, det tog inte särskilt länge att få andan i halsen i uppförsbackarna. Hejdå konditionen, jag hoppas att vi ses snart igen.

WP_20160522_10_55_30_Pro

Såhär känner jag mej. Liksom nyvaken och med lust att sträcka på mej. Börjar bli så redo för träning igen och bänkpressade faktiskt lite häromdagen. Gick hur bra som helst. Älsk på att väcka slumrande muskler. Älsk på mysträningsvärk.

Som vanligt när jag inte lever och andas träning så inser jag hur mycket tid jag har. Det är ju överloppstimmar överallt! Visst är det skönt att inte ha minutprogram en del dagar för att hinna få till ett styrkepass eller krångla med att få matklockan att synka med löpningsklockan, men jag skulle nog skrumpna ihop till något håglöst om jag inte hade min träning och rörelse. Så är det bara.

WP_20160523_07_04_18_Pro

Och imorse gick jag för första gången i vår ut i växthuset för att meditera. Något av det bästa jag vet. Trots att det är kyligt så fryser jag inte. Jag är ofta väldigt varm när jag vaknar om mornarna, så det är bara uppfräschande att gå ut i ylletröja och sockor. Luften är frisk, ljuset dånar in genom alla fönster och naturen gör sitt utanför glasen. Sen bjuder jag på att grannarna högst antagligen funderat både en och två gånger vad hon gör sitta där och sjunga. Det bjuder jag på.

Annonser

4 reaktioner på ”skogen och glashuset.

  1. Ha ha lite skoj att tänka på grannarnas funderingar faktiskt! Är ju med dig i både skogstankar, sträckningar och meditationen. Så underbar!

  2. Hos mig är det bara glashuset som fattas. Skogen och meditationen finns här med. Det låter underbart med din tillvaro! Kram

  3. Nu har jag hunnit läsa ifatt hos dig. Du skriver ju med eftertanke och då måste man läsa med just eftertanke – och det har inte funnits så mycket utrymme för det i min vardag den senaste tiden. Tänk att vackra maj alltid skall vara så stressigt?

    Skönt att höra att du håller på att hitta tillbaka till dig själv efter operationen. Rätt vad det är kommer du att vara redo skutta fram igen (ett par meter i alla fall, till konditionen kommit tillbaka) och då ligger den där skogsstigen där och väntar på dig.

  4. Alltså det där växthuset 💚 Skulle vilja vara en liten fluga sim kollar in grannarna och deras reaktioner när du chantar! Kram på dig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s