tidsfördriv.

bok_7

Jag är ju rätt kallblodig av mej. Både bokstavligen och när det kommer till underhållning. Jag sväljer det mesta relativt oberörd. Ogillar romantiska filmer och dito böcker. Kan inte med sitcom och komedier gör sig icke besvär, med några ytterst få undantag. Nej, hit med seriermördare, FBI och levande döda. Tack.

Tänkte att jag ska bjuda på litegrann av denhär sidan hos mej och berätta vad jag rensar huvudet med just nu. Eller ska, när semestern snart knackar på dörren.

Tv-serier som rullar i rutan just nu
är Blindspot och Fear The Walking Dead. Grämer mej att jag har alltför få avsnitt kvar. Sommaren är ju lång.

12 monkeys har jag på min lista också. Ingen aning vad jag ska vänta mej, men tror att det blir min räddning när de levande döda vandrat klart säsong två.

I min bokhög
ligger Kristina Ohlssons böcker om Fredrika Bergman. Dissade Ohlsson länge, av någon outgrundlig anledning, men så slukade jag hennes senaste Sjuka själar och läste i samma fart Lotus Blues och Mios Blues. Nu har jag börjat med Askungar. Som hon kan skriva, oh my.

Jag ser också framemot att läsa om The Mauler, eller Alexander Gustafsson som han heter. En obekant värld för mej, men har alltid varit ödmjuk inför andras resor och att läsa om livsresor har alltid fascinerat mej. Läste nyligen Zlatans bok också och även om jag inte blev intresserad av fotboll nu heller, så bugar jag inför hans resa. Vilka män.

Tiggaren sträckläste jag i helgen. Sarenbrant är en av de få författare som får mej att göra det idag. Jag somnar ju bara annars, hur bra de än är. Liza Marklund hade i tiderna samma effekt på mej – det är bara några enstaka författare som fått mej att ligga klarvaken halva nätterna och läsa. Borde finnas ett särskilt pris för sådana.

Och efter att ha sett Springfloden på tv i vår, så vill jag fortsätta lära känna Rönning & Stilton. Den tredje rösten är den fristående fortsättningen.

Får jag semester nu?

Annonser

2 reaktioner på ”tidsfördriv.

  1. Också sugen på The mauler. Såg en intervju på tv med honom. Annars har vi ganska olika smak när det kommer till de odöda :) Springfloden fick mig att gäspa men under Game of thones är jag på helspänn. Nu får du semester! Kram

  2. The Mauler är fin! Lättläst och intressant, kanske inte så mycket av litterär upplevelse, men kul att lära lite mer om hans tillvaro :-)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s