solen och svetten gjorde sitt.

WP130616

Alltför sällan får jag till träning direkt efter jobbet. Det är ofta så många om och men i vägen, men allra mest tröttma och hunger from hell. Fast ibland bestämmer jag mej bara för att idag tränar jag genast jag loggat ut. Tänker inte. Bara gör.

I helgen var jag löjligt trött. Mest för att jag svängde dygnet litegrann och det är jag inte bra på. Jag ska i säng tidigt och upp tidigt. Då mår jag bäst. Dessutom lade maken igång ett mindre byggprojekt, som varit på hälft i typ tio år. Så jag hamnade oplanerat flytta lite brädor, fungera som en tredje hand och annars vara i vägen. Helt i osynk med den träning jag planerat. Kanske lika bra, behövde nog slarva runt litegrann och inte träna ihjäl mej det första jag gör efter att ha hittat tillbaka till min kropp igen.

Fick ändå till ett litet benpass igår, på sidan om hantlangaruppgiften. Gör man tillräckligt många utfallssteg, både framåt, bakåt och till sidorna så gör sig nog benen påminda. Addera uppkliv på hög sten och tåhävningar, så gnyr varje muskelfiber dagen efter.

Så idag fick det bli lek med kettlebell, rodd och bänkpress. Orkade knappt skrubba potatisen efteråt. Bästa känslan att ha träningen gjord redan när kvällen är ung. Trots segheten när jag satte igång. Men solen och svetten gjorde sitt.

Annonser

4 reaktioner på ”solen och svetten gjorde sitt.

 1. Lustigt hur alla verkligen är olika. Jag funkar som allra bäst om jag får tränar direkt efter jobbet.
  Skönt att du fick till lite ben och KB! :-)

  Kram M

  • Jag har sprungit mina snabbaste pass/km direkt efter jobb och fått till mina grisigaste styrkepass :P Men ändå sitter det hårt i ryggmärgen att först ska jag hem, fixa/äta mat, SEN träna! Får skriva stor NTS här, haha!
   Kram!

 2. Åh vad det låter skönt! Jag har en inflammation i höften och har fått ta en paus från träningen och som jag längtar! Kram

  • Jobbigt! Hoppas det läker snabbt! Jag får också vara försiktig med min höft, den tar lätt stryk om jag är oförsiktig och vill för mycket i knäböjen tex. Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s