mittsommar.

WP_20160624_22_06_48_Pro

Jag gillar min plätt här på jorden, men jag kan ändå sakna horisonten och att se hela himlen. Huset är omgivet av träd och det jag ser är bara en rundel av himmel när jag tittar uppåt. Därför kan jag knappt se mej mätt när jag kommer ut till öppnare landskap.

Som i helgen då vi var hos min syster på hennes sommarö. Midsommarfirande i all enkelhet. Himmelsk himmel och ovanligt varmt.

Så tacksamt att vara tillsammans med dem, som man bara kan vara med. Finklänning i all ära, men t-shirtmode är snäppet vassare. Faktiskt. Applicera allmän tröttma på det och alla är glada över det lilla.

WP_20160624_22_50_14_Pro

WP_20160624_23_19_01_Pro

Nu är jag nöjd över att det är söndag och att jag kunnat äta frukost härhemma på verandan. Inte sällan är det ju småspiksregn (ja, det var lite så igår faktiskt, men inte på fredagen) och snålblåst på midsommar här hos oss. Flera är de midsommaraftnar som temperaturmässigt faktiskt varit kallare än julafton. Hej livet på den nordliga sidan av världen.

WP_20160626_10_33_32_Pro.jpg

Nu är alltså ledigheten här och jag längtar till imorgon när jag får njuta av den första måndagen – den är alltid lite speciell. Jag har hållit fast vid att inte boka in något, förutom Natural High Feeling Festivalen som jag åker till i slutet av andra veckan i juli. Jag behöver känslan av att jag är ledig och kan vara spontan. Ändå ser jag såklart framemot att träffa vänner och hemestra vidare i trakten.

Och så behöver jag min egen yoga. Den som visserligen alltid är där, men som i perioder är lite tung och ibland för mycket slentrian. I vår har den varit slentrian. The Compassionate Heart var min räddning. Nu kommer jag med beslutsamhet och milt, andligt våld se till att jag får den påfyllnad jag behöver.

Skön söndag och mittsommar. Nu tankar vi!

Annonser

4 reaktioner på ”mittsommar.

  1. Din helg låter väldigt fin & milt andligt våld snor jag rakt av, det är det som får gälla hos mig också! Kram

  2. Milt andligt våld är förmodligen exakt vad jag också behöver! Fina bilder. Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s