humee hum och sånt.

WP_20160630_20_01_28_Pro

Bongade regnbågen när vi körde hem från stan igårkväll. Vädret är lite småknasigt och bjuder på en buffé av outhärdligt solgass en timme och skyfall i den andra, men värmen är skön och kvällarna ljuvligt ljumma.

Jag kliver upp tidigt på mornarna och går ut i växthuset. Yogar och mediterar. Första dagarna var andningen rätt hackig och jag ville mest bara bli klar och få börja dona med dagen. Sen har det lugnat sig. Förutom kanske idag då, då jag (för)sov till nio och yrvaket konstaterade att jag behöver mitt kaffe nu. Får bli yoga senare idag och jag är ju bara smålyckligt tvungen att haka på nya Global Sadhanan – Invoke your inner light, trots att jag åtagit mej att Humee Humma med Mirabai Ceiba ett tag nu.

Men äh, en två eller tre meditationer på raken, bara gör’t, det är ju sommar, sol och semester!

WP_20160630_15_20_39_Pro

Annars en liten gnutta kamp att bara vara. Visst jag gör inte en massa. Jag skurar inte garderober, anlägger nya blomrabatter eller putsar silver, men det är nästan fullt pådrag i huvudet ändå. Gammalt invant om att ta tillvara dagen och få gjort det som ska göras. It’s all in my head. Belyste det litegrann på instagram igår och fick så skön respons att jag blev både kolugn och varm. Allt är som det ska vara ♥

Annonser

3 reaktioner på ”humee hum och sånt.

  1. Härligt ditt liv låter nu! Jo jag såg global sadhana som började och blev sugen men nej här är det tydligen dags för andra grejer. Du vet hur det är i yogan det dyker upp något som man inte alls tänkt sig men som bara ska göras.. Skrev om den på insta sobagh kriya och fick några härliga kommentarer som jag ser som ”tecken”. Åh vad det är spännande med vår yoga! Visst!? Önskar dig full semesterbliss och regnbågar är magiskt♥

  2. Låter så himla lugnt och skönt. Åh, vad jag längtar till min ledighet..! :-)
    Kram M

  3. Allt är som det ska. Skönt. Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s