reservnycklar.

 

Nu. Nu börjar jag vara där. I mitten av semestern och i mitten av mej själv. Känner nånstans att jag fajtats mer än jag velat erkänna med bara varandet i år. Det har liksom varit virrigt i systemet. Fötterna har släpat efter mej till yogamattan och väl där har det mesta varit halvhjärtat.

Det är då man får börja gräva i verktygslådan. Ta till reservnycklarna och resten av artilleriet. Det är inte lättare bara för att man är yogalärare. Kanske nästan tvärtom.

Fast allt är ju inte yoga. Ävenom det är livsviktigt att få till Det Dagliga. Vi tassar på härhemma. Om varandra. Med varandra. Äter på okristliga tider. Eller glömmer äta. Fikar på café. Träffar kära vänner. Sitter på klippor mellan regnskurarna. Tränar på garageuppfarten. Springer i skogen.

imageimage

Gör små utfärder. Hemestrar. Hinner ikapp. Bråkar lite. Blir sams igen. Köper dyra jordgubbar. Kivas om sista chokladbiten (som alltid är min!). Och i helgen åker vi söderut i landet igen. I friidrottens tecken. Allt är som vanligt, men ändå inte. Laddning pågår, det blinkar inte längre rött.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s