om att långsamma sig.

image

Jag har foton, som berättar hur mina dagar varit. Jag har också en massa ord. Fast just nu vill jag inte rapportera. Inte strukturera upp stora helheter. Jag vill fortsätta långsamma mej ett tag. Tillåta det enkla. Bara logga in i det sociala om jag vill. Skumma igenom. Om jag vill. Lite sommarlov:ig helt enkelt.

Annonser

7 reaktioner på ”om att långsamma sig.

  1. Det är verkligen härligt att långsamma sig ibland! :)

  2. Känner som du! Långsam is the word! Sat Nam

  3. Samma här. Låt oss långsamma oss ❤️️

  4. Ja, dagarna bara flyter iväg. På ett härligt sätt alltså..! :-)
    Kram M

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s