yogayobb.

Yogabakis. Både skönt och jobbigt. Tycker om känslan att ha fått vara i närande energi, men samtidigt tar det på krafterna att vara yogaläraren. Brukar därför se till att inte ha jättemassor att stå i efter ett retreat eller liknande. Så idag har jag mossat runt härhemma och trott det varit lördag.

cof

Hade bjudit in till kvällsretreat i yogahuset bland träden igår. Så glad att vi kan vara där ibland. Mysa ihop oss, men också utmana oss i de mer krävande teknikerna. Jag väljer ofta kriyor och meditationer, som gör gott att göra tillsammans. Den egna sadhanan är grunden, sen tänker jag att när man kommer till klassen ska man få sig ett skrovmål. Få energi. Få en puff framåt. Få ork att fortsätta jobba vidare på egen hand.

cof

Jag stannade kvar över natten. I ett av trädhusen. Och jag var så trött. Månen har bråkat med mej i veckan. Länge sedan den gjort anspråk på min sömn, men nu har den både hållit mej vaken, ruskat om i min energi och plussat på min pms. Tack bara.

Så när alla yogisar åkt hem, bäddade jag ner mej och sov mej svettig. Vaknade och fick göra min sadhana medan tranorna ropade ut över vattnet och solen gled in mellan träden. Ja, lätt romantiskt, men meditationen lät nog mej veta att jag lever och fortfarande behöver ta hand om blåsten inuti. Sjätte dagen.

Nu är det skönt att veta att hela helgen ligger framför. Jag har yogayobb (sic!) att stå i, både klassplanering, pappersplock och webinars att ta del av. Allt är som det ska, till och med lite bättre än så. Sat Nam.

Annonser

8 reaktioner på ”yogayobb.

 1. Åh, vilka foton!!

  Yogabakis lät mycket bättre än bara bakis….. ;-)
  Kram M

 2. Ja den där yogabaksmällan kommer man sällan undan :) Låter så skönt att du sov kvar och vilka vackra foton hälsar en som också varit extremt påverkad av månen de här dagarna. Så är det bara! Kram

  • Hade verkligen ingen lust att köra den slingriga vägen hem i augustiskymningen, så det var perfekt att bara få bädda ner sig. Samtidigt lite konstigt att i.n.t.e åka hem :P
   Kram och skönt för oss att månen drar sig tillbaka nu!

 3. Åh så vackert & smart att du ger dig egen återhämtning..borde jag ta efter. Månen har bråkat med mig med inkl pms. Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s