livet i det gröna och ett par rosa fötter.

Jag har nog skrivit hundra inlägg senaste veckan. I huvudet. Vet inte vad det är, men jag hinner varken med andras bloggar eller min egen. Eller det heter väl att jag inte prioriterar bloggsfären just nu. Jag pysslar med annat.

Jag är ute till exempel. Mest hela tiden. Är det inte en gräsmatta som ska klippas, så är det något annat som det är smått panik med i sensommarträdgården.

Och så ränner jag längs med vägar och lufsar i skogen. Senaste veckan har jag gått och sprungit över femtio kilometer. Även om jag rör på mej en hel del, så brukar jag inte komma upp till den mängden utan att behöva anstränga mej lite. Nu har det bara blivit.

I väntan på att jag ska få samlat ihop orden till mer vettiga inlägg, så tömmer jag galleriet i mobilen. Det är mest grönt.

wp-image-370902046jpg.jpg

Naturliv.

img_20160826_110613.jpg

Löparliv.

img_20160826_105016.jpg

Hundliv.

img_20160828_120248.jpg

Njutliv.

img_20160828_132716.jpg

Kyrkliv. Nä, skoja ba.

img_20160828_120311.jpg

Livet på en pinne-liv.

Så har jag äntligen kommit till skott och köpt ett par Fivefingers åt mej. Länge velat ha, men inte tagit mej råd. Fast nu kom jag till den punkt då jag vägrar kliva i mina tråkiga sandaler på jobbet, som dessutom inte är snälla nånstans mot mina fötter.
Hej, jag heter Nina och är en hobbit. Fast det är inget nytt* i och för sig.

img_20160829_111955.jpg

*) Jag är ju ungefär två äpplen hög. Fast så¨värst håriga fötter har jag inte.

Annonser

8 reaktioner på ”livet i det gröna och ett par rosa fötter.

 1. Åh, vilka fina skor! Jag har också ett par, men har bara lunkat lite runt på en gräsmatta i mina. Jag vet alltså inte egentligen hur de är att springa i. Fast jag har dem när jag styrketränar.
  Har du testsprungit något i dina? De var helt grymt fina med den där ”sandallooken!”

  • Glad att jag väntade tills jag hittade just dessa, som har lite sandal/ballerinalook :) Kommer bara ha dem som inneskor, så inget spring på barriga stigar (får köpa ett annat par för det, hihi).

 2. Hahaha àlskar dina nya skor! Kram

 3. Som sagt. Det är du i ett nötskal :) Och så mycket uteliv, låter underbart! Vi har haft sjukt mycket ösregn, jaja, regn är också väder, men hällregn lockar inte till någon längre utevistelse. Kram!

  • Regnat till den milda grad här också, allt ALLT är genomblött och skog & åkrar är som gungflyn, men däremellan är det soligt och fint ;)
   Kram!

 4. Men wiiih, vilka foton!
  Klart som tusan att du inte har tid att blogga. ;-) ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s