lite bönesvar och så.

Skönt med en lugnare vecka, ävenom det räckt till ändå. Känner mej på hälft med flera saker, men bara jag får ha mina andrum så är det ingen fara.

Märker av stabiliteten, som min meditation ger mej, tydligare nu. Meditation for balancing the nervous energies alltså. Jag är inte lika svajig längre och ett och annat har utkristalliserats i mina frågor.

För ja, jag ställer frågor när jag går in i min sadhana. Jag lägger liksom mina frågor, funderingar och problem på fatet. Lyfter fram dem för mej själv. Det är inte så att jag alltid får svar, men det finns absolut en kraft i att sätta ord på det som ställer till det för en.

Imorse åkte jag till Vasa för att vara med på kundaliniyogalärarutbildningen. Tänk, nu börjar de redan på andra året. Till våren får de sin certifiering. Amazing. En ynnest att få vara med på deras resa, ävenom jag inte deltagit så ofta i träffarna som jag hade tänkt. Ändå känns det som att jag är med dem och det är jag jätteglad över.

Jag hann också prata med mina lärare och det var just i det samtalet, som en del svar kom fram. Sådant jag grubblat över ett tag. Inte riktigt vetat hur och vad jag vill. Jag behöver och vill gå vidare i min egen utveckling, fördjupa mej som yogalärare, men det är inte så bara. Jag har velat jättemycket. Men nu har jag åtminstone en plan och det känns fint att veta åt vilket håll jag ska gå.

Jag blev också tillfrågad om en lite speciell sak inom kundaliniyogainstitutet och ser framemot att kunna berätta mera småningom. Gläds åt att det rasslar till under yogafötterna nu igen, efter en tids sirap och stiltje.

Allt är som det ska. Happy helg på dej.

Annonser

3 reaktioner på ”lite bönesvar och så.

  1. Happy helg på dig med!

  2. Jag gör också så, ställer frågor i min sadhana, eller rättare sagt efter den, ibland har jag långa monologer :) Jag får alltid svar! På något sätt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s