paketet klart för leverans.

img_20160916_090332

Hjälp, vad jag har sovit på saker i natt! Vaknade tidigt och kände mej seg, men klartänkt som bara den. Ruskade av mej natten och tassade till yogamattan. Det var som en fördämning brast igår när jag fick prata med mina lärare, eller egentligen tack vare några specifika saker som Maja sade och som parkerade sig vänligt och bestämt i min kropp.

Allt jag tragglat och tuggat särskilt nu i sensommar är plötsligt färdigbearbetat. Paketet är klart för leverans. En märklig känsla.

Jag är rätt bra på att vilja saker, men är samtidigt rädd för att det inte blir som jag tänkt eller att det ska ta mer energi än vad jag har på lager. Jag är ju Nykter Utmattad och fast jag inte var ända ner på nedersta botten då för dryga tio år sedan, så var det tillräckligt för att jag skulle bli rejält kantstött. Jag drar mej för att ta på mej vissa saker och säger hellre nej än ja. Det här har också gjort att jag inte vågat ta beslut om min fortsatta lärarutbildning.

Igårkväll var jag inte klar med att berätta ännu, men idag är allt på något vis så färdigt att jag ändå vill göra det. Jag har alltså bestämt mej för att börja på med Level 2. I långsam takt. Det innebär en del resande, en omsorgsfull budgetplanering och några famnar hängivenhet. Den modul som ligger närmast är på Kreta nu i oktober, men den åker jag inte på. Det får bli den som kommer upp nästa gång, vet inte när och vart ännu.

Du vet känslan när bitar fallit på plats. Åh, där är jag nu.

Så fast allt är skört och nytt, så är det en välsignelse att ha tagit beslutet. Att inte veta när nästa modul jag kan åka på blir av är bara som en skön karamell att suga på. Det blir som det ska, jag är inte ett dugg orolig.

Ett par andra saker har hittat sin rätta plats också. Rätt stora bitar. Men dem håller jag för mej själv ännu. En av dem kommer snart att synas, bokstavligen, här ute på det stora nätet. Förtjust, lättad och med små glädjehopp i hjärtat. Do your practice and all is coming. Sannerligen. Att keep:a up och hålla sig kvar i sin sadhana betalar sig tillbaka tusenfalt – inte sällan på sätt man inte ens räknat med eller kunnat föreställa sig. Lite som på julafton, eller nä, bättre.

Annonser

9 reaktioner på ”paketet klart för leverans.

 1. Så glad för din skull…! ❤❤❤
  Massor av kramar!

 2. Åh så underbart Nina!! Så glad för din skull och att du hade dina lärare att bolla saker med. Det är dags nu helt enkelt ❤ Och jag känner själv att jag är precis där jag ska vara, också en pusselbit som la sig till rätta för mig idag i min undervisning och min plats! Stor och varm kram och lite nyfiken är jag för vad du ska avslöja senare :)

  • Ibland tar beslut längre tid på sig, men jag tänker att då blir det rätt också. Kram och tack – och yes, det syns (!) vad som är på gång snart 😉

 3. Å så nyfiken jag blir nu!!! Och grattis och kram och berätta berätta! :)

 4. Jag blir såklart nyfiken jag med! :-) Härligt att du är på gång. Allt kommer till en när man är redo.
  Kram fina! <3

  • Jamen så är det ju, så lätt att gå omkring och tro att ingenting blir som man tänkt. Kram och du, famnen full av keep up med ditt studieliv, du är grym ❤️

 5. Jo då, läste ditt senaste inlägg innan det här. Kram och grattis♥ till allt härligt som dyker upp.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s