träningsvärk 2.0.

Herreminskapare vilken träningsvärk jag har. Den har kommit smygande under dagen och efter en kortis med ena hunden ikväll så kan jag knappt böja benen. Vet inte när jag senast haft såhär onda lår?! Gjorde några rejält tunga front knäböj igår (då stången vilar frampå axlarna) och antagligen bet de bra. Det gjorde också höftlyften med skivstång, mumma för springande ben, men dagen efter är man ingen gasell.

Gjorde ett gästspel på lilla gymmet i byn, som fått sig en uppfräschning (tackochlov) och roade mej med några rejäla genomkörare då jag hade mer svängrum än hemma i garaget. Hade lyxen att få träna ensam (förutom någon tonårskille, som mest bara pillade på telefonen…) och tog i lite mer än vanligt. Tydligen.

Jag har ju inga ”skyddsräcken” hemma i bänkpressen, så jag måste ha någon (läs: maken) som passar mej om jag ska testa högre vikter.På gymmet väljer jag alltid den bänk, som har säkerhetshakar (eller vad det nu heter) så jag slipper vara rädd att få stången över mej. Det har hänt massor i bänken. Inte sådär att jag pressar upp min kroppsvikt ännu, men jag känner mej stark och stabil och har fått känsla för hur jag ska hitta in i min båge. Blir helt lyrisk de gånger jag känner att jag pressar med hela kroppen och inte tappar kontakten med ryggen.

Blev en ordentlig genomgång med de stora, som just knäböj och bänkpress i olika varianter. Gillar att bröta på med högre vikter och få repetitioner, passar mitt korta tålamod perfekt.

Är ju såpass vrickad att jag gillar träningsvärk, men det är hårfin skillnad mellan skönt/ont och när det uppstår viss problematik i rörelseapparatens funktioner, är lite rädd för att det sistnämnda är min status imorronbitti. Fast jag är nöjd ändå. Tankad med helgens solskenspromenader, god choklad och tung träning, ja då kan jag leva med sviterna också.

Annonser

4 reaktioner på ”träningsvärk 2.0.

  1. Samma här just nu. Under eftermiddagen har mina ben helt stelnat haha. Tränade lite extra igår och är ändå sjukt nöjd!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s