ra ma da sa.

img_20160920_103036.jpg

Lite för trött för att skriva, men vill ändå. Min yogaklass ikväll väckte så många saker i mej. Eller egentligen har de senaste dagarna varit en enda lång déjà vu.

Jag vet inte om det är min meditation (fyrtio dagar imorron, men jag kommer fortsätta) eller mitt beslut att gå Level 2 eller bara det att jag varit väldigt hängiven min sadhana senaste tiden. Eller en kombination av allt och inget.

Letade efter något specifikt på Spirit Voyages Global Sadhana sida häromdagen och fick flashbacks till känslor, platser och omständigheter kring flera av meditationerna. Några hänger så tajt ihop med åren i Umeå och allt vad det innebar att gå lärarutbildningen.

Jag har djuptdykt i Tredje ögats kvaliteter i dagarna och i min egen sadhana har det gjort enorm skillnad att jag läst på. Plötsligt ser (!) jag flera saker, som liksom gömt sig bakom Livet och dagarna, som bara går och går. Nästan lite magiskt att få upp ögonen igen. På det viktiga. På vart jag är på väg. Och att beslut med ens är väldigt smidiga att ta, inte sådär hopplöst omöjliga som jag länge tyckt.

Dansat till BenJAHmins Bhand Jammeeai (länken går till Spotify) i vardagsrummet och känt hur jag hittat tillbaka till så mycket i yogan. Hur min energi börjar ta ny form. Hur något urstarkt bubblar upp i mej.

Det är som att något vänt. Något väsentligt och fundamentalt. Det kanske inte syns utanpå, men inuti, oj det bara ångar på. Särskilt i de stunder när jag är nära mej själv, i yogan, som ikväll framför min klass. Då vi tillsammans hittade nya, små muskler, nerver och sensationer i utforskandet av vårt tredje, allseende öga. Vårt fyrljus, vårt ledjus och vårt kommunikationscenter.

Och att till slut förenas i kundaliniyogans helande flaggskeppsmeditation, var som att komma hem. På alla plan. Ra Ma Da Sa SaSay So Hung. Sat Nam.

Annonser

5 reaktioner på ”ra ma da sa.

  1. Sat Nam. Helt enkelt. Vackert så. Kram

  2. Sat Nam & jag blev inspirerad av djupdykningen i tredje ögats kvalitet. Finns det någon speciell text du rekommenderar? Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s