lyftning pågår.

Helt salig av all styrketräning jag fått in helgen. Svider i händerna av nya blåsor och är helt darrig i kroppen. Har saknat de lite tyngre lyften, men nu är jag där igen. Så gött.

Trodde att jag skulle springa mer i höst, men istället har jag hittat mej oftare i garaget. Då får det vara så. Jag tror på att följa lusten och inte tvinga in sig själv i något bara för att man kanske föreställt sig ett visst system eller upplägg. Nu vill jag lyfta och då gör jag det.

Får ibland frågor om jag inte kan berätta om mitt träningsupplägg, filma och tipsa om olika saker. Nej, det är något jag inte är bekväm med. Min träning är högst personlig och jag tänker att det får inspirera i sig med mina texter och någon bild, här eller på IG, men det andra prioriterar jag inte. När jag tränar så tränar jag. Håller mej borta från mobilen och tänker inte på att filma mer än för eget behov, för att se vinklar och kolla upp att jag lyfter någotsånär korrekt.

Det finns andra som är bra på sånt.

Jag vill ha noll press på mej att prestera för bild eller film. De gånger det händer ska det vara spontant. Känner samma inför yogan och bilder. Det blir om det blir, men när det kommer till att posera och att göra det i tid och otid, nej, jag orkar inte. Jag är lite lat. Så pass lat att jag helst fotar när jobbet är gjort…

img_20160925_195540.jpg

Annonser

2 reaktioner på ”lyftning pågår.

  1. Wow önskar att jag också hade den där träningslusten.. men icke..Ibland fotar jag efter yogan är klar då någon idé har poppat upp under tiden jag yogar. Men det stör lite, vill inte tänka på sociala medier när jag yogar.. Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s