vad som är egots gnag och inte.

img_20161002_185728.jpg

Autsch. På tal om skönt, så var min yoga idag allt annat än det. Jag har i veckan ältat, tuggat och bearbetat den meditation, som jag gjort i dryga fyrtio dagar. Verkligen och i sanning gjort vad jag kunnat för att höra den rätta rösten inuti.

Det är inte så lätt.

Drog mej in i det längsta idag. Lät nästan hela dagen gå. Redan när jag sjönk ner på meditationskudden hade jag kunnat börja grina. Är inne på klass tre av en Self Love-serie via Life Force Academy och det är. så. jobbiga. klasser. Utmanande. Krävande. Men också otroligt upplyftande. Genast jag hör Tu Mera Pita med Mata Mandir Singh under passet, så är det som att jag äntligen fått rätt kombination till låset. Det bara klick, klick, klick.

Jag hade ju tänkt hålla mej till min meditation for balancing the nervous energies ett bra tag ännu, men man ska inte tänka så mycket. Det har gnagt i mej ett par veckor, men det är skitsvårt att veta vad som är egots gnag och vad som är sant.

Sannerligen inte lätt.

Men i yogan idag. I det som är så nära neutralitet jag kan komma just nu, så var det inte något frågan om. Det är dags att byta riktning. Autsch som sagt. Bara att gräva ner alla föreställningar. Dra upp snoret. Se ärligt inåt. Rannsaka.

Inte skönt nej.

Så utan att veckla in mej i fler ord, som ändå inte ger yogan någon rättvisa, så säger jag bara – yoga works. Fan vad det fungerar. Smärtsamt. Obekvämt. Oskönt. Superstadigt. Balanserat. Ärligt. Jag vill mest bra snyfta lite ynkligt, samtidigt som jag vet precis vart jag ska. Det är nämligen väldigt bra sikt inombords just nu och det tackar jag min vän meditationen för, den fick schasat bort molnen och satt ner foten. Den gjorde vad den skulle för att jag skulle komma hit. Mäktigt.

Bara att fortsätta då. Do your practice…

Annonser

8 reaktioner på ”vad som är egots gnag och inte.

 1. Wahe guru, och jag blir inspirerad att fortsätta, keep going, keep up♥ Kram

 2. Jag inspirerande indeed! <3

 3. Och det där egot… det tar mer och mer intrakta vägar, det blir inte enklare eller som min lärare uttryckte det klart och koncist; the shit shovelling is never ending! Men det är någon tröst i det också, man rensar och rensar. Just nu känner jag mig mest ynklig, låt oss kämpa på. Kramar!

  • Att det gör ja! :)
   Ändå lättare, på ett plan, att skyffla idag, när grunden liksom är lagd. Vi vet att det aldrig tar slut, men istället för att bryta ner oss, så motiverar det oss. Tänker jag.
   Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s