relax and do nothing.

img_20161006_173156.jpg

Jag har inte gått och dött. Jag loggade bara ut litegrann. Det är ju absolut inget att skämta om, men hur galet blir det inte den dag man går och dör och så lämnar bloggen bara åt sitt öde. Vem är det då som skriver #tack #finito #hejdå och #rip?!

Fast lite död har jag nog varit. Ävenom jag inte längre dras med syndafloder då jag har mens, så slår kroppen bakut i nästintill vanlig ordning. Hormonrace och humörgalopp. I slutet av förra veckan och i helgen tror jag dessutom att mitt immunförsvar hade fullt upp att tugga i sig något skit, som försökte göra sig besvär. Jag var så trött. Halvdöd. Sådär som jag inte brukar vara annars. Håglös, oinspirerad.

Jag brukar kunna rycka upp mej och veta att bara jag kommer mej från soffan till dörren och från trappan till skogen, så reder det upp sig. Men inte i helgen. Nope.

På torsdagkväll tvingade jag mej själv att åka och storhandla. Kände på mej att det var enda chansen att få det gjort, annars hade vi fått leva på knäckebröd och vatten. Motiverade mej först med en promenad ute vid havet i stan. Går en vacker slinga längs med vattnet. Kall, men vacker kväll.

img_20161006_175048.jpg

img_20161006_175256.jpg

img_20161006_180311.jpg

Jag vet inte, men det blir bara viktigare och viktigare för mej att komma ut till vattnet och till himlen. Himlen! Vi bor i ett bostadsområde med väldigt mycket träd, fint ja, men instängt. Jag är uppväxt med himmel hela varvet runt. Saknar det. Men njuter såklart desto mera när jag väl står rakt under den.

img_20161006_180357.jpg

Så ävenom jag var seg och sur, så fick jag påfyllning – både i själ och kylskåp. Sen slarvade jag runt i tröttman hela helgen och tyckte synd om mej själv. Fick liggsår.

img_20161006_184601.jpg

img_20161006_185537.jpg

Liggsår och vånda över hur jag skulle orka koka kaffe åt nära & kära i måndags då dottern fyllde sexton. Sweet sixteen ♥  Men jag orkade. Kände mej piggare dessutom.

img_20161012_172635.jpg

img_20161011_191010.jpg

Nu har kroppen och själen samlat ihop sig igen och jag har tömt bildgalleriet i mobilen. Kom mej till och med ut en kort runda i löpskorna igårkväll. I grådiset och råkallheten, men det må vara isvindar och spikregn – att springa förlöser det mesta när man väl kommit sig ut!

Läser också bakåt i Japa Kaurs horoskop och konstaterar än en gång att det mesta tycks stå skrivet i stjärnorna. ”Sunday is a good day to relax and do nothing […] when the Moon goes void-of-course for the remainder of the day. Our intuition is off, it may be hard to make a decision, we feel like we have lost our purpose. Just hang tight and don’t sweat it. You’ll be ready to roll with full power once Monday morning comes around.

Så var det ja. Amen.

Annonser

15 reaktioner på ”relax and do nothing.

 1. Så vackra bilder!
  Kram och energi till dig fina! <3

 2. Å det där hormonkarusellerna. Minns dem utan saknad. Kram

 3. Skönt att du är tillbaka och hormonkarusellen har jag också snurrat i:-). Kram

 4. Underbara bilder! Energipåfyllande bara att se dem… :) Kram.

 5. Haha, det där horoskopet stämmer ju ALLTID! Och bilderna är ljuvliga. Skönt att du är på banan igen

 6. Skönt att ta det lugn-t (-are)!
  Och ååh, magiska omgivningar. : ♥

  Kramar!

 7. Hellre liggsår än själa-sår. Det är inte fel att logga ut från allt ibland, även om hormonkarusell så klart alltid är jobbigt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s