skönt. helt enkelt.

img_20161016_122048.jpg

Vi är som två pensionärer härhemma just nu. Vi tittar på varandra i soffan om kvällarna, liksom för att stämma av om det är okej att gå och lägga sig redan. Sen vaknar vi aptidigt. Den ena av oss åker till skogs med hundarna. Den andra rullar ut yogamattan.

Det är så skönt.

Det är också skönt att packa yogaväskan och tillbringa en lördageftermiddag med Marica och Annika på deras gemensamma yogaevent. Bara få vara. Bara göra som någon annan säger. Och få kramas lite.

img_20161016_122731.jpg

Och så är det skönt att äta! Har legat efter i energiintag hela veckan. Sånt går ju inte. Genast jag brötar på med tyngre vikter, eller springer lite mera, så växer hålet i magen nåt ofantligt. Jag hinner inte tugga klart, så är jag hungrig igen. Känner mej som en hysterisk ekorre, som hamstrar mat för smällkalla vinterdagar. Nåja, bara att fylla på om jag vill bli stor, stark och snabb. Haha.

Ja, det är väldigt det-rullar-mest-bara-på-nu. Lugnet har lagt sig över kalendern och det är välkommet. Det är… skönt.

Annonser

3 reaktioner på ”skönt. helt enkelt.

  1. Låter så skönt med ditt ”pensionärsliv”. Här drömmer vi om att sälja allt och flytta till havet och leva på vågornas rullande. Kramar

  2. Oj vad jag känner igen mig i pensionärsbeskrivningen… jag är en sann pensionär! Skönt att lägga sig tidigt men när jag vaknade 04.50 i går tyckte jag det gått lite till överdrift :)

  3. Pensionärsliv är det bästa. Tur att det infallet om typ 30 år…… :-o
    Haha! ;-)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s