yogans lilla extra.

IMG_0231.JPG

Ikväll är det äntligen dags för yoga och ljudbad. Tillsammans med en kille, som är musiker och ljudterapeut, arrangerar jag ett tillfälle med intensiv kundaliniyoga och helande ljud. Alltid när jag planerat en yogaworkshop hinner jag bli otålig innan dagen D kommer. Förväntansfull och ivrig.

Jag tycker om att bjuda på det lilla extra. Det betyder mycket för både mej själv och för de yogisar, som tar sig tid och energi att komma.

Eftersom jag inte själv har möjlighet att gå regelbundet på klasser, så har dessa speciella tillfällen blivit ett sätt även för mej att tanka. Det är en särskild ynnest att få dela energi och tillsammans arbeta igenom lite bredare, högre och djupare yogateknik än vad vardagen annars bjuder på. För det är så det är – workshopar håller en lite mer delikat energi än en vanlig klass.

Nu är väskorna packade och förberedelserna klara. Yogade själv genom kriyan imorse, för att för egen del förbereda mej inför ljudbadet, som jag ser framemot att få ta del av. Hjärtat varmt, kroppen mjuk och fladdriga fjärilar i magen. Wahe Guru!

Annonser

4 reaktioner på ”yogans lilla extra.

  1. Härligt! Sat Nam <3

  2. Låter verkligen underbart! Hoppas få läsa lite mer om detta längre fram..
    Kram!

  3. Wahe Guru! och åh vad jag skulle vilja vara där. Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s