skön synergi.

img_20161030_214059.jpg

Jag tycker det är jättesvårt att återge och berätta om en del yogaupplevelser. Det är som att orden inte räcker till eller att det bara blir ett skrap på ytan. Gårkvällens yoga och ljudbad kommer enbart till sin rätt om det upplevs. Det är litegrann som jag skrev på min Instagram:

Yoga behöver ibland få verka i det tysta. Vi har en tendens att överanalysera, dissekera och plocka isär för mycket, istället för att bara vila i upplevelsen, effekten, känslan eller vad det nu är.

Det är därför jag gillar yogan. För jag måste verkligen inte veta allt för att det ska fungera. Tvärtom. Ju mindre jag försöker förstå med huvudet, desto mer inser jag hur geniala teknikerna är.

Det är väldigt skönt att bara få vila i effekten. Bara ta emot. Låta allt få landa där det är tänkt, utan att vi är där och tänker och påverkar för mycket.

Stefan, som höll i ljudbadet, var alltigenom självklar. Med mjukhet, inkänning och en otroligt sinnlig kunskap om ljud vägledde han oss in på cellnivå i vårt system. Mäktigt. Effektfullt. Vackert. Så glad att jag vågade ta chansen och kontakta honom utan att ha träffat honom innan.

Är man petnoga och lär man ut Kundaliniyoga enligt Yogi Bhajan så får man inte hursomhelst plocka in ljudbad eller annat material, som inte är godkänt av KRI. Jag har respekt för det och jag vet att syftet är att upprätthålla kvalitetsnivå på både yogalärarutbildningarna och på yogatraditionen i sig, men jag tror ändå på individens eget omdöme och nånstans är det ändå självklart vad man gör och verkligen inte gör.

Mitt och Stefans samarbete kändes på alla sätt rätt. Kriyan och ljudbadet synkade i skön synergi. Om någon är nyfiken på kriyan så öppnas den som ett pdf-dokument här. En specifik kriya för att injicera energi i hela dej och som gärna fusioneras med gong eller som igår, ljudbad.

Det är under sådana här speciella tillfällen, som jag är extra tacksam över den skönhet yogan tillför i mitt liv. Den är som ljusslingan på golvet i yogasalen och som de chokladdoppade mullbären, som smakar ljuvligt efter en yogaklass med extra allt. Sat Nam.

Annonser

2 reaktioner på ”skön synergi.

  1. Vilken cool kriya (har aldrig sett den förut) och så ljudbad på det, måste ha varit fantastiskt på alla sätt och vis! Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s