grovjobb och rimfrost.

The bottom är snart nådd för hur oinspirerad jag kan vara att skriva. Snart är spindelväven ett faktum. Känner mej mest bara lat och tråkig. Surfar helst bara runt hos andra och får jag till en kommentar hos någon är det high five. Jaahhh, det är såhär emellanåt. Småningom brukar det vända.

Har en liten förkylning, som smyger omkring i kroppen. Inte undra på, som vi slitit på jobbet senaste tiden. Vi har dels haft en stor inventering i hyllorna, med många bokhögar, som flyttats fram och tillbaka, och dels en omfattande ommöblering. Att möblera om i ett bibliotek innebär enorma mängder kilogram, som ska flyttas både i form av böcker och hyllor.

img_20161106_151713.jpg

Ungefär såhär har vårt arbetsrum sett ut hela hösten, men i fredags blev vi klara och lättnaden är upphöjt i hundraelva. I helgen har jag släpat runt på en ledbruten, men nöjd, kropp och om jag nu måste betala det hårda arbetet med några snorpapper så må det vara hänt. Dras med karpaltunnelbesvären ännu – det har räckt gott och väl att lyfta tungt på jobbet, så skivstången har jag inte ens ägnat en tanke. Är envis med rehab-övningarna, annars får jag ligga vaken med jäkliga domningarna på nätterna.

Frisk luft har varit det enda jag haft behov av. Skimrande vackert här nu med minus tio och rimfrost, så vackerheten vet inga gränser på mina promenader.

img_20161106_110228.jpg

img_20161106_111637.jpg

Längtar inte ett dugg efter vinterns baksidor, snö och sönderfrusna saker, men just nu njuter jag av krispigheten och den sköna kompromissen av vitt glitter och barmark. Sörjer litegrann att orken inte räcker till några långpass just nu, men vet att det vänder. Grovarbetet är klart på jobbet och bara karpaltunnelsyndromet lugnar ner sig, så ska nog denna medelålderskropp snart vara fit for fight igen.

Annonser

2 reaktioner på ”grovjobb och rimfrost.

  1. Håller alla tummar för att det där syndromet ger vika så du kan få vara ditt vanliga starka jag igen. Känner igen det där med skrivandet. Vägen är lång fram till datorn nu hos mig med. Fina frostbilder! Kram

    • Tack snälla! Jag har stor tillförsikt till att mina handleder ska ”lugna ner sig” när all flytt på jobbet är klar och jag själv kan välja när och hur jag tränar.
      Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s