livssystrar.

Ibland träffas vi. En vacker trio med tjejer, som hittat in i varandras hjärtan tack vare yogan. Imorse strålade vi samman på ett café och det går knappast att börja en vecka, en måndagmorgon, på ett bättre sätt.

Jag är lite småsnuvig och seg i systemet. Det är minus tio grader och blåser ispinnar från norr. Yogan är småskruttig och blygsam. Jag längtar mest efter… ja, jag vet inte. Något.

När det är såhär  så är det en gudagåva att få sjunka ner tillsammans med livssystrar, smutta på en latte och bara vara sig själv med påsar under ögonen och lite halv i själen. För trots att vi inte löser världsproblemen, så löser vi upp fastklibbade surdegar hos varandra. Det är som att skarpa knölar bara smälter och värmelampan tänds i bröstkorgen. Bara genom att träffas en kortis innan vi går vidare med vår vecka på varsitt håll. Guld värt.

För nånstans och litegrann kan jag känna att det är lite ensamt just nu. Inte så att jag möts av ryggtavlor, men det är lite tunnsått med de riktigt djupa mötena. Så mycket kallprat överallt. Jag orkar inte riktigt.

Så när jag får träffa mina medsystrar i all enkelhet, så känner jag hur mycket av det som skaver bara piper iväg. Det är ärligt, rakt och utan krusiduller. Inget onödigt ältande och fånigt tassande kring heta grötar. Det är en sällsynt kravlöshet, som jag värderar högt. Mycket högt.

Annonser

12 reaktioner på ”livssystrar.

 1. Underbart! Kravlöst och utan krusiduller är det bästa. Det värderar även jag högt, och extra mycket just nu.
  Kram <3

 2. Igen skriver du he ja vill ha sagt men int hittar di rätta (?) eller bästa orden <3 Puss och Kram Peace and Love sis

 3. Å fint ända ut i fingerspetsarna!! Känner igen. Vet inte heller vad jag längtar efter….<3

 4. Åh så härligt och jag känner igen det där med småskruttig och blygsam yoga och en ensamhet. Kram♥

 5. De där systrarna som är livsviktiga. När man inte behöver förklara något, när allt är självklart och skönt. Extra viktigt när man känner sig lite ensam och jag är så med dig i det hela kring det ytliga. Vill ha djup och känsla kring de jag träffar ♥ kram

 6. Den sköna måndagsmorgonen gilmmar ännu till i min vecka.
  Okomplicerat, kravlöst, småsnorot, ÄKTA 💕🙏 TACK!
  Ovärdeligt att få ha-yogamedsystrar!💟

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s