det e mycke nu.

Jamen, när vi ändå är på gång, så tar vi lite kass mage också. Min inneboende Sherlock Holmes misstänker starkt att jag har ett elakt litet virus, som går bärsärkagång. Fick snällt ringa mej sjuk imorse och koka blåbärssoppa. Nu matchar mina läppar ringarna under ögonen. Inga bilder idag.

Undrar annars hur frisk luft känns? Och att gå en promenad i blek novembersol? Springa i blek novembersol? Lyfta en skivstång i garagets lysrörsljus? Nånej, ja e int bitter, bara lite förundrad över hur ointressant det är att vara krasslig. Känns lite onödigt att ligga här. Å andra sidan är det i sjukstugan, som de goda intentionerna vaknar till liv och önskningar om pånyttfödelse, en fullt fungerande kropp och ett mindre tungt huvud avlöser varandra.

På något plan berättar ju kroppen något. Det vet jag ju. Hela hösten har varit liksom sirapsseg. Som om kroppen inte riktigt velat något till hundra procent. För några veckor sedan smög sig en trötthet in och jag blev lite fundersam kring vad det kunde vara. Sen tänker jag att överanalyserande sällan leder till något bra, tvärtom, till sist kniper det här och är det inte något som gör ont där, och så ältar man halvt ihjäl sig.

Det är lite krassligt ja, men this shall pass, too. Ger det några dagar till och har det inte vänt åt det håll jag vill, så får det bli ett stycke blodprov. Helt enkelt.

Men karpaltunneln är lugn och fin.
Alltid något.

Annonser

9 reaktioner på ”det e mycke nu.

  1. Usch för kassa magar! :-(
    En stor krya-på-sig-kram <3

  2. Tur att du är så positiv i dig själv. Krya på dig! Kram.

  3. Krya på dig! Kramar

  4. Men åh! Krya på dig 💙

  5. Sänder sol och varma krya kramar till dig söstrami! 💜 Va bra då det mesta..gaar om. Klen tröst i eländet men iallafall. 💜

  6. Oj blev det värre? Stor krya kram 💜

  7. Hoppas du är frisk nu! Har läst men inte kommenterat då jag har varit bortrest. Impad att du orkar göra sån där flowig yoga.. I wish.. Kram

  8. Taaack alla ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s