återuppväckt.

screenshot_2016-11-18-20-45-14.png

Igår. Igår var jag ute på andra sidan. Så tydligt. När jag vaknade, vaknade jag som mej själv. Halleluja.

I en dryg månad har jag vevat runt i dy och gegga. Känns det som. I början av oktober var det som att någon drämde en klubba i huvudet på mej. Allt blev tungt. Kroppen började krångla. Huvudet var som fullt av snor, men inget kom ut. Förrän förra veckan. Då jag snöt ut allt möjligt vackert. Och så magsjukan nu i måndags. Hej ofrivillig detox.

Som om jag blivit ångvältad. Eller klämd som en tandkrämstub. Ut med allt elände.

Igår var också första gången på någon vecka som jag vill träna-tanken susade genom huvudet på mej. Visst jag har rört på mej, tack gode gud för yogans mjukhet, men inte tränat. Tränat som i att ta i. Hann nästan förbereda mej på att nu var eran som tränande människa förbi. Bara att montera ner garagegymmet och använda löpskorna när jag klipper gräset.

Men nej, nu börjar det puttra i tröskverket igen. Hoppas på att få dammat av både skivstången och kroppen i helgen. Med största möjliga mjukstart såklart.

[Och om du undrar över bilden och varför det ser ut som en skärmdump, så kan jag nervöst deklarera att jag snart syns i ett nyhetsflöde nära dej, som en finlandssvensk ambassadör för kundaliniyogalärarautbildningen här i Österbotten. Waaay out of my comfort zone, kan jag berätta.]

Annonser

5 reaktioner på ”återuppväckt.

  1. Skönt att du är bättre!! Kram

  2. Naturlig detox är egentligen den bästa tror jag! Skönt att du är ute på andra sidan. Och vilken fin bild, ögon som ett rådjur ♥ och så spännande med att ta ett kliv utanför det bekväma! Kramar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s