väldigt absolut.

Gud vad skönt att det är julannandag. Jag är färdig med julandet nu. På alla sätt. Min HSP-lampa blinkar på rött och jag längtar efter my kind of mat. Julmat hör inte till mina favoriter, men nu är det färdigidisslat och idag blir det något helt annat på tallriken. Amen.

Mycket soffhäng med våra familjer åt alla håll. Intensivt att klämma ihop allt och alla på två dagar, samtidigt skönt att det är just så. Alla får träffas, prata öronen av varandra, spela sällskapsspel, fajtas om bästa konfektbitarna och till slut känna att jo, jag tycker jättemycket om er allihopa, men nu vill jag gärna gå in i min egen grotta.

Min grotta som väldigt mycket är min bound lotus. Inne på min tredje vecka och ävenom det knappt är en droppe i havet, så är varje dag och varje bound lotus en ny, djup upplevelse. Rent fysiskt växer mina armar någon millimeter varje dag och min höft mjuknar på cellnivå. Egentligen händer ingenting, men samtidigt massor. Det jag känner allra starkast är riktningen framåt. Finns ingen kompromiss, inga men och inga om. Detta ska göras. Så fast det gnisslar i musklerna, gnyr i lederna och huvudet sväller av tankar, konstiga funderingar och miljoner frågor, så är allt väldigt absolut. Det är som att vila mitt i allt kaos som är jag och mitt liv.

Imorronbitti åker jag och dottern norrut. Vi packar lätt och tar in för en natt i Haparanda. Lite shopping, lite vintrig natur vid Kukkolaforsen och mycket bara vara. Som en time out och investering i kvalitetstid. Det behöver vi.

Annonser

6 reaktioner på ”väldigt absolut.

 1. God fortsättning och amen på känslan att julen är över! Kände det riktigt fysiskt i år och kroppen protesterade vilt mot julmaten. Det låter underbart med tjejhäng i Haparanda, bästa sällskapet. Kram <3

  • God fortsättning till dej med ♥
   Exakt detsamma kände jag, varit rentav illamående trots att jag sannerligen inte överätit nånstans! Urk.
   Kram!

 2. Håller med föregående talare, Haparanda med din fina låter underbart. Mina tonåringar är lite på vift hos kompisar men jag får stanna hemma och pussla med lilltjejen & gå långpromenader i skogen. kram kram♥

  • Låter SÅ skönt med att ”bara vara” hemma. Hade inte haft något emot det heller, verkligen inte, men ska bli jätteskönt att komma norrut en sväng. Ändå. :)
   Kram!

 3. Åh Haparanda låter härligt! Ha det härligt!
  Vår julmat bestod mest av grönt :) Vår son har blivit vegetarian liksom hans flickvän. Helt oväntat faktiskt. Så jag åt fetaostbiffar, rödbetssallad, rotfruktsgratäng och quornbullar. Och lite julskinka. Och det var bara på julafton. Så julmaten var inget problem. Vi är ju en väldigt liten familj, det är vi och barnen så jag njuter när vi är alla och stimmar lite. God fortsättning och kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s