ctrl+alt+del

img_20161228_105451.jpg

Jag kan verkligen inte påstå att det är balanserat någonstans nu. Det är ena dagen hit och den andra dagen dit. Kan känna en dag att nu är hela jag samlad igen, men nästa går jag omkring med tung skalle och allt bara spretar åt alla håll.

Går som på nålar för att få stryka ett streck över 2016. Jag som inte brukar se årsskiftet som något särskilt. Höstarna är mina nyår. Men nu vete fan. Jag trycker hemskt gärna ctrl + alt + del natten till söndag! Vill bara komma vidare. Vill vara klar med allt dumt ältande och vill inte längre diskutera det som varit.

Det finns något väldigt olikt mej i det som försiggår i min tankesfär just nu. Oinbjudet och ovälkommet. Jag förstår ju att det är en del av något större, men tillåter mej att frustreras en smula av alla frågetecken som ger mej gråa hår. Samtidigt genomsyras jag av mitt bekanta jävlaranamma – det är som om mina två motpoler intagit krigsposition, är nog därför som det är så från och till.

Ändå glad åt det stjärneglitter, som lyser upp och får mej på bättre tankar.

img_20161228_091648.jpg

cof

Vackra stunder under underbar himmel.
Många skratt tillsammans med dottern under vår roadtrip.
Mjuk, god mat, som gör magen glad.
Bound Lotusen, som fångar upp och filtrerar allt det som huvudet inte riktigt får grepp om.
Vackra själar, som hör, ser och bryr sig.

Att sånt. Nu. It is what it is.

Annonser

8 reaktioner på ”ctrl+alt+del

 1. Det du beskriver är exakt min upplevelse också. Den här lotusen känns som den gräver upp allt som finns inuti. Svårt. Hårt. Nödvändigt. Skönt. Lätt.
  Annars, vackra bilder, på dig och på forsen! Snart nytt år, äntligen! Stor kram

  • Sannerligen en omtumlande asana. Tänker att allt kan ju inte bero på den, samtidigt som jag är övertygad om att allt hänger ihop med den :) Ja du ser, det är kaos, haha!
   Kram och gott nytt!

 2. Jag förstår så väl den känslan. För mig har det vänt (hoppas jag) över julen – inte för att det är sista veckan på december utan för att jag har haft massor med egen tid och massor med vila. Det verkar vara i soffan jag hittar tillbaka till mig själv nuförtiden.

  • Jag fick inte dedär soffdagarna nu och känner att de fattas mej multum! Ska försöka (finns inget försöka juhhh!) ta igen dem i nyårshelgen!
   Gott nytt på dej!

 3. Å jag vill också vidare…tänker jag och trasslar in mig i tangenterna. Kanske ska köra bound lotus jag med och få ut skit…eller det var kanske inte riktigt så det fungerade. Kramar i alla fall ( och du, tack vare dig kan jag kommentera som en vanlig wordpresslus på blogger nu ;) )

  • Yejjj, glad att du kan kommentera överallt igen ♥
   Jag är glad att jag väntade in min bound lotus, som sagt har jag länge sneglat åt den men inte kommit till skott, fast det hade nog en mening… Det var inte dags förrän nu, puh!
   Kram!

 4. Känner igen, trots ingen lotus. Jättehoppfull ena dagen och inte alls på humör andra dagen. Välkommen 2017 här kommer vi:-). Åh så fin bild på dig! Kram♥

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s