kära dagbok.

Varit raspig i halsen hela veckan och dras med en torr, irriterande hosta. Vädret som det är nu gör inte gott åt kroppen, som ogillar tvära kast från minus tjugo till nollstrecket, isregn och stormvindar. Jag har så mycket vind i mitt system annars också, så när det blåser så det slår andan ur mej, blir jag oftast påverkad endera i huvudet (mer än vanligt) eller så protesterar luftrören.

Det är vad det är.

Har vilat i veckan. Läst i kapp. Tittat i kapp. Hållit yogaklass ♥ och faktiskt njutit i min egen bound lotus varje morgon. Den är så väldigt förlåtande just nu. Jag borrar ner pannan i mattan, eller kudden varannan dag beroende på vilken fot jag har överst, och kan just nu sjunka ner i mitt andetag utan att behöva röja undan en massa skräp först. Förra veckan var det nästintill omöjligt, då hade jag helst klivit av mattan innan jag ens börjat. Tvära kast. Som vädret.

Så ja, kära dagbok, det händer inte så mycket just nu, men jag tänker att det ibland ska vara så också.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s