fruset hav och solmarinering.

img_20170128_100154.jpg

Jag bara måste ut till havet ibland. Idag var en sådan dag. Behöver få se horisonten och känna den speciella havsluften i ansiktet. Idag var den som en ljummen vårvind, åtminstone när jag hade den i ryggen.

img_20170128_102633_burst001_cover.jpg

Parkerade bilen och gick en runda längs med strandpromenaden och ut på en ö där sommarstugorna nästan är byggda på varandra. Pittoreskt och trångt i en salig röra. Älsk på mildvintern som är nu. Jag vet att det inte är något bra tecken med vårväder i januari, men jag njuter och jag avgudar barmark.

img_20170128_190500.jpg

img_20170128_100727.jpg

Helt okej andningspaus innan femtioelva ärenden på stan. Njuter av mina promenader nu. Jag går nästan lika snabbt, som jag joggar riktigt långsamt. Supertempo för mina knäböjsdarriga ben. Få upp pulsen och få precis lagom mycket av känner att jag lever-känslan. Jag prioriterar långpromenader framför långpass i löpskorna just nu, de sliter mindre på kroppen. Istället får det bli effektiva intervallpass och backrusher när jag väl springer. Det är ett litet experiment, för att spara på kroppen och vara lite smart när det kommer till balansen mellan styrketräning och löpning.

img_20170128_100228.jpg

Åh, ljuva rörelse och ännu ljuvare natur. Världens bästa lyckoboost att vara ute. Låta havsvinden bita i kinderna och solen marinera überbleka vinterkinder. Så mycket viktigare att gå ut denhär årstiden än att göra världen färdig inomhus.

Annonser

8 reaktioner på ”fruset hav och solmarinering.

  1. Så oerhört vackert! Och jag förstår precis den känslan, att man bara måste till havet!

  2. Men åååh, vad vackert!
    Nu önskar jag att jag bodde så där nära igen… ♥

    Kram M

  3. Återigen måste jag lyckönska dig till att bo så nära havet. Ser fantastiskt ut. Och med sol. Vi har haft GRÅTT väder i tre dagar nu… Kram!

    • Det är typ varannan dag här, eller så är det dundergrått hela dagen och precis när solnedgången börjar så tänds himlens alla röd, orange och persikifärgade lampor!

  4. Jättefina bilder♥

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s