fluffsnö och träningslängt.

img_20170224_113142.jpg

Vi har skottat snö fler gånger på två dygn än vad vi hittills gjort i vinter. En halv meter har dunsat ner över taken. Tack och lov ingen blötsnö, utan ett mjukt fluff, som solen kommer dåna ner över idag om väderleksrapporten håller i sig.

Jag har lite sportlov just nu. Var ledig igår och ska vara det fram till torsdag nästa vecka. Inga stordåd inplanerade, men sport lär det ju bli i form av långpromenader, lite garagegym och en del VM-soffa. Så länge hundskrutten håller sig någotsånär stabil och symptomen i reträtt, så ser jag framemot mjuka dagar. En dag i Vasa tillsammans med dottern is comin’ up också, ni vet, äta gott och hålla i plånboken-dag.

Annars har det inte varit så mycket av garagegymmandet. Jag har varit i otakt med allt möjligt. Istället har jag rullat ut yogamattan inne och satsat mycket på rörlighet och apmånga repetitioner av tex. axelpressar med hantlar och kettlebellswingar. Sådant som jag annars inte tycker är särskilt spännande – nog rörligheten, men inte det andra. Jag vänslas ju helst med skivstången, både för att det är effektivt och för att jag gillar att ta i. Samtidigt förstår jag ju vikten av underhåll av hjälpmuskulatur, men det är så tråååkigt. Fast nu längtar jag verkligen ut till det skitiga golvet, såhär efter ett par veckor med sjukdom av alla de slag och osynk i kalendern.

Eller så bär jag ut gymmet i fluffsnön. Lite sådär som Kalle gör. Han kommer förresten ut med en uppföljare till sin förra bok nu i vår, Starkare som en björn, snabbare som en örn. Har redan förhandsbokat ett signerat exemplar. Bara för att.

Annonser

3 reaktioner på ”fluffsnö och träningslängt.

  1. För egen del handlar det mest om träningsfluff och snö-längt just nu… Jag hoppas att glädjen och lusten kommer med våren – tidigt här i söder!

  2. Åh så härligt med sportlov och fluffsnö, här är det jobb och blötsnö. Men det får gå det med. Håller tummarna för att takten kommer tillbaka:-) Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s