hej.

Hej från ledigheten! Här är mjukt och rätt trevligt att vara. Har verkligen behövt dessa dagar och jag bara älskar att vara hemma. Ta dagen som den kommer. Inte styra upp för mycket. Inte hamna i Nu när jag är ledig-fällan och skruva upp förväntningarna.

img_20170226_101816.jpg

img_20170226_101852.jpg

Vovven mår så bra han kan och börjar bli så pigg att han snart river huset. Imorgon tar medicinkuren slut och det är väl med delade känslor vi ger honom sista pillret – kommer anfallen tillbaka eller har medicinen tagit kål på det onda?! Vi har varit ute allt längre stunder tillsammans och idag ska vi springa en runda. Fysiken är det inget fel på och han skulle nog bli tokig(are) om han inte fick vara ute och röra på sig. Kan jag ju känna igen.

Har löjligt mycket träningsvärk. Förutom en hel del kilometer längs med soliga vintervägar har jag passat på att variera min styrketräning. Aj. Aj. Jag och dottern gjorde Vasa igår och jag kunde knappt gå, än mindre lyfta armarna. Helt galet hur lite variation tar kål på en. Mitt sk. garagegym är ju… ett garage och just nu har det varit fullsmockat med bil och jag har inte orkat krångla med att köra ut och in för att få till mina lyft. Istället har jag burit in hela arsenalen av kettlebells och hantlar i vardagsrummet.

Fast idag är jag himla sugen på vanliga, hederliga knäböjar och att bänkpressa. Särskilt efter Styrkebyråns senaste avsnitt om just bänkpress. Hur jag nu ska få ordning på mina mörbultade muskler. Fast det brukar ordna upp sig när man väl blivit varm och kommit igång.

Så ska det ju skidas 10km i tv:n idag också. Hårt jobb.

Annonser

4 reaktioner på ”hej.

  1. Åh så skönt med frisk hund, håller tummarna att det håller i sig. Starka ben och skidor på tv, det är livet. Kram

  2. Låter som ett optimalt lov. Och finväder. Skönt med vovven. Och snart är det skidor, här i ett ösregnande så jag njuter av att vara inne. Lite extra imponerad av din hängivenhet kring din styrketräning. Du inspirerar!

  3. Ja så skönt att läsa om din hund. Saknar snö känner jag när jag ser bilderna. Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s