i några dagar till.

img_20170323_143121.jpg

Mars och jag. Vi är inte riktigt kompatibla i år. Kan inte riktigt sätta fingret på exakt vad, men jag vill göra slut nu. Det är något med sättet vi pratar med varandra på. Jag vill vila och vara hemma, Mars har helt andra planer. Fast nu är det bara några dagar kvar, sedan tar jag  hand om ratten och riktningen själv, tack.

Jag undrar hur det är att ha tråkigt?

Hur är det att ha en hel vecka med vanliga dagar på jobb och sedan bara få komma hem till eoner av fri tid. Fritid?

Jag vet, jag har ältat detta tidigare. Jag har också gått loss med osthyveln i kalendern. Ändå sitter det fortfarande i ett. I några dagar till. Andas. Legs up the wall. Trampa skogsstig. Näsan mot solen. Andas.

Det går.

Och det syns inte, tror jag, utanpå. Ännu. Förutom en lite nervig yta och skör hud. Fast de härhemma har höjt på ett par ögonbryn åt mitt flängande och alla högar med yogastuff, kläder, tètermosar och lunchlådor jag lämnar efter mej. I några dagar till, som sagt. Sedan kommer jag att krama hårt om April. Hårt.

Annonser

6 reaktioner på ”i några dagar till.

  1. Förstår vad du menar. Även om jag och Mars har kommit hyfsat överens. Längtar efter April och Maj. Och eventuellt även Juni. Längtar efter värme och stillhet. Inuti… ❤

    Kramar!

  2. Mars har varit en bättre polare än februari men jag ser fram emot att hänga med april väldigt mycket. Kram♥

  3. Kramar om och tänker nästa vecka – då djäklar! Bring it on 👊🏻❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s