aprilsnö, genomandning och löplängt.

Snön dunsar ner i stora sjok och det ser mer ut som januari än april. Kände mej smidig som ett kylskåp när jag vaknade och hade egentligen velat somna om, men har nu sovit nio timmar två nätter i sträck, så det var bara att slänga de orakade över sängkanten.

IMG_20170415_085915_699

Medan fåglarna hostade lite småförskräckt utanför fönstret, andades jag genom Basic Breath Series, som är bara bäst när huvudet behöver blåsas igenom. Först går det trögt, näsan snörper ihop sig och bröstkorgen suckar, men vartefter övningarna betas av lättar det. Överallt. Jag bara älskar det. När kanalerna rosslar igång ordentligt och blicken till sist ganska så snällt vilar i tredje ögat.

IMG_20170415_094814

Nu längtar jag efter att det rasslar igång i löparbenen också. Rejält. I vinter har jag sannerligen inte sprungit många mil, istället gått rekordmånga och långa promenader. Sedan jag blev hejdlöst förälskad i styrkelyft har jag medvetet prutat på löpningen, annars skulle inte denhär kroppen hålla ihop. Balans är a och o. Men nu kliar det ordentligt i långpassbenen och när jag bläddrar tillbaka i mina bilder, så blir inte lusten mindre. Så otroligt mycket roligt jag upplevt i löpskorna. Så otroligt många mil jag har mediterat…!

Får bli en dos snölöpning idag. Dåligt väder finns ju inte.

Annonser

4 reaktioner på ”aprilsnö, genomandning och löplängt.

 1. Nu luras du allt…. dåligt väder FINNS! :) Det finns inga kläder i världen som hade räddat mig igår. Fy fasen! Med hopp om att få springa i vårsol snart igen.

  • Force Majeure för din del igår, helt klart, vårt mjuka snöfall var nog inget i jämförelse – och gick absolut under ”finns inget dåligt väder” ;) Hoppas du är okej idag, Anna!

 2. Så skönt det är när kroppen längtar efter att röra sig, hur eller var det än är. Bara att följa med. Kram och du verkar ha haft samma slags väder som oss! Man blir häpen, det är mitten på april, men hellre nu än i maj.

  • Jag gläds verkligen ♥
   Ja, säg inte annat – här är minus tio om nätterna fortfarande och solen kämpar i nordanvinden om dagarna :)
   Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s