listlust och andra tankar.

Fick lust på en lista häromdagen och igår blev den serverad på silverfat hos Malin, ibland ska man inte alls vara försiktig med what you wish for.

Vad är nyinköpt för våren?
En ny allvädersjacka i grönt, perfekt för alla typer av rörelseglädje. Något annat behöver jag inte (nts), ävenom köpdjävulen tycker annat.

Vad tränar du?
Försöker motstå lusten att skriva häcklöpning och kulstötning. Nämen alltså, jag har lite svårt för frågan i sig – vad då tränar?! Jag tränar inget särskilt och specifikt så, däremot gillar jag ju träning och att hålla igång. Nu efter en tids olust, så är det superkul att vara igång med traillöpningen och styrketräningen igen. Faktiskt så bestämde jag mej förra veckan för att köra Stronglifts 5X5 igen, så bekvämt att bara följa programmet i appen och jag vet sedan tidigare att det fungerar. Gillar basics och det är precis vad Stronglifts är. Enkelt, tungt och effektivt.

Vad tittar du på?
Plöjt Läckbergs nyaste i dagarna och tittat förvånansvärt lite på serier. Har dessutom ingen riktig ska-bara-kolla-ett-avsnitt-till-serie på gång så jag känner mej lite vilse. Har annars fortsättningsvis noll problem med att titta på allt som handlar om Norge, tex. Der ingen skulle tru at nokon kunne buFjellfolk och Familiefryd, men har snart inga avsnitt kvar att beta av. 

Vad är det bästa med våren?
Såklart att ljuset återvänder och att det är skönt att slippa vinterkläder och vinterdäck, men det är inte min favoritårstid. Jag mår bättre på hösten.

Vad har du för outdoorplaner?
Lite för många för mitt eget bästa, men när det kommer till kritan så trivs jag bäst av att outdoor:a hemma runt knuten, så de flesta planer förblir drömmar. Fast i mitten av juni åker jag ensam till svenska fjällen, för att bara vara och göra lite av en pilgrimsresa inuti mej själv. Because I’m worth it.

Ska också fortsätta utforska vandringsleder i min näromgivning och lite längre bort. Har sett de flesta precis i närheten, men några längre stenkast bort finns ännu massor att se och uppleva. Hoppas på mycket sånt närmaste månaderna.

Vad gjorde du förra året vid den här tiden?
Annika var hit i april
Jag funderade kring hur det är att bli en tränande människa som vuxen och hur rik jag är.
Sen hade jag ju min operation  på kommande och jag gruvade mej genom hela april, tack och lov gick allt bra.
inser när jag läser tillbaka att mycket av det tänkte och kände denhär tiden ifjol är exakt det samma jag upplever nu. Mars och april är inte mina månader. Helt enkelt.

Annonser

10 reaktioner på ”listlust och andra tankar.

  1. Kom kom lite söderut så packar vi smörgåsar och utforskar exempelvis vandringsleden vid kvarkens världsnaturarv <3

  2. Åh det är ett år sedan redan vi fogs IRL ❤️

  3. Härligt läsning! ❤️
    Kram M

  4. Rolig lista det där :)
    Vad tycker du om Camilla Läckbergs bok? Jag har inte skaffat den ännu men funderar på det.

    • Jag gillar när det är lätt att läsa och om det är nåt Camilla kan så är det att skapa driv i texten, så jo, den är riktigt bra. Enda jag kan gnälla lite över är att det tog ett tag att komma in i de tre (!) parallella historierna. Nu ser jag framemot Mari Jungstedts nya i maj :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s