asfalt under sulan.

sdr

Jag blir nästan orolig ibland att jag inte ”kan springa som folk” längre. När jag varit så mycket i skogen att det nästan växer barr ur öronen på mej. Men så händer det att jag får nog av lera och lömska isfläckar, och kommer ihåg att det faktiskt går att dra på sig snyggtajtsen och snöra på finvädersskorna.

Idag var en sådan dag. Utan pannband för första gången i vår dessutom.

Lite ringrostigt innan benen och fötterna fattade att det inte fanns stenar, stubbar och slukhål att parera kring. Aha, det är såhär löpning kan kännas också. Liksom lätt. Kuligt att det ändå finns en liten löpare där längst inne. Ska låta henne komma ut och sträcka på benen lite oftare.

Rundade byn. Den sträcka jag brukar dra till med när jag behöver få klämt in lite träning. 6K blankt och snabbare än senast jag sprang densamma. Hepp och hej, kroppen är visst lite vårrusig?!

Yoga hjärta löpning.

Annonser

6 reaktioner på ”asfalt under sulan.

  1. Det är när jag läser sånt här jag också får lust med att springa. Lätt och ledigt liksom. Men jag har aldrig haft ett lätt steg, snarare tungt. Att gå snabbt däremot, det funkar så. Då lättar jag nästan ;) Kram på dig och trevlig Valborg! (Eller ni kanske inte firar det?)

    • Samma gäller ju mej :) När jag läser hos andra, som springer och särskilt nu när jag själv varit lite svältfödd i löpskorna, så ja, då är det ren och skär lycka att komma sig ut! Men jag har nog aldrig promenerat så mycket och så långt som jag gjort i vinter och det har gjort SÅ GOTT ♥
      Här firas nog Valborg, eller Vappen som vi säger, men inte med vårleldar i samma utsträckning som hos er :)

  2. Får nästan lite ångest de gånger jag ger mig ut i /runt stan/orten/byn… Kanske borde göra det oftare, så det inte blir så hög tröskel. Haha!

    • Jamen precis! Egentligen bryr jag mej inte fast någon ser mej när jag springer och/eller eventuellt har någon åsikt, men ändå… :) och så händer något med intentionen – det går liksom inte att lufsa och småjogga lika avslappnat på asfalt!?? Föredrar helt klart att tassa runt i skogen ♥

  3. Ha. Vi hade visst samma upplevelse igår! Ibland är det bara så skönt att slippa tänka när man springer!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s