travel light.

IMG_4621 (2)

Jag bokade klart för snart ett par veckor sedan. Boendet för min resa till fjälls. Det blev inte riktigt som jag initialt planerat, men så ville det sig inte heller när jag försökte boka enligt det. Nu gick det på några minuter från att jag tänkte om och gjorde en sökning tills bekräftelsen kom till min mail. När det är rätt går det lätt.

IMG_4520 (2)

Jag är inte fjällvan överhuvudtaget och i grunden väldigt bekväm av mej. Det jag vill är att få andas luften, se vidderna, höjderna och göra dagsturer. Jag vill sova i en säng, i ett eget rum och få rå om mej själv. Jag vill komma mej norrut och jag vill se hur jag känner inför allt. Smaka på det. Sen har jag framöver drömmar om att vandra på riktigt, men för nu är jag nöjd med att få göra min lilla roadtrip.

IMG_4594 (2)

Lördag innan midsommar åker jag. Med minsta möjliga packning. Vill Travel light, live light, spread the light, be the light, som Yogi Bhajan sade.

IMG_4521 (2)

IMG_4538 (2)

IMG_4544 (2)

Jag kommer köra raka vägen upp till Kiruna (70 mil), eller egentligen en liten bit utanför, som blir min fasta punkt de första dagarna. Därifrån dagsutflykter in i fjällvärlden. Sen blir det en kortis via Kvikkjokk innan jag kör hem igen, eller så blir kortis längre. Det ser jag då. Tänker gå på magkänslan och lusten. Because I’m worth it.

{Bilderna från Virisen och yogaretreatet maj 2012}

Annonser

15 reaktioner på ”travel light.

 1. Ja det är du verkligen värd fina! ❤
  Jag säger det igen – du är modig, men desto mer spännande kommer du att få det. Ser så fram emot att få höra hur du haft det sedan.
  Kram

  • Tack ❤️ Känner mej inte modig, bara beslutsam och otroligt nyfiken på vad som finns ”bakom bergen” :) KRAM

   • Ja jag förstår att du längtar efter att gå på upptäcksfärd. 😍
    För mig är det dock modigt för jag hade aldrig vågar göra en sådan resa ensam. Enstörig och självständig är jag, men jag har än så länge inte vågar mig på en så stor grej. Nu inspirerar du mig i viker fall! ❤️

    • Jag tror jag har mamma (och pappa) att tacka för att jag både vågar och vill resa ensam. Jag åkte till Sthlm tåg+båt (Finlandsfärja all inclusive, haha) ensam när jag var 15 år… och sen har det bara fortsatt 😁

     • Inte så dumt att ha med sig i bagaget. Jag reste också en del ensam i ungdomen, men man blir väl fegare med åldern om detta inte underhålls. 😉
      Kanske borde ta en ensamcharter till hösten då. Fast då blir nog inte resten av familjen så nöjda. 😂

 2. Åh ditt inlägg är så vackert och rätt och känns i mitt hjärta! Kram fina yogasyster

 3. Sitter såå med dig på axeln hela resan 💚
  Ska bli intressant att höra hur du upplevt allt sen 😘 Kramar

 4. Kom förbi oss och hälsa på på väg till Kvikkjokk! Jokkmokk är på vägen <3

 5. Ser så fram emot att få läsa om din resa. Det där med att vara själv lockar mig också så mycket!. Kramar

  • Du får odla en kommande resa, retreat eller så, i ditt hjärta, så har du något att se framemot när livet tillåter ♥
   Kram!

 6. Kikar in en snabbis. Så fint det låter och så underbart du kommer att få det! Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s