jag är.

Det här är jag nu – efter ett tungt år, en ännu tyngre vinter och en prövande vår. I helgen slutade jag låtsas. Idag blev jag sjukskriven. Lite för trött, lite för nere. Och det är inte lätt att acceptera. Jag som har verktygen i yogan och erfarenheten från min tidigare utmattning. Ändå. Jag hade behövt vakna tidigare. Ta itu med. Våga hoppa. Men jag gjorde det inte. Därför är det här jag är nu.

Annonser

15 reaktioner på ”jag är.

  1. Så skönt att du blivit sjukskriven trots att jag förstår att det är emot. Det spelar ingen roll att vi vet en massa saker och har både yogan och meditationen, ibland är man helt enkelt inte mer än människa och då missar man det som man lättare ser i andra. Jag skickar dig en varm lång kram och många tankar min vän. Vila <3

  2. Precis som Annika säger; man är inte mer än människa. Ta hand om dig bara! Mossor av kramar <3

  3. Håller verkligen med de andra, man är inte mer än människa!
    Skickar många varma kramar till dig ❤️

  4. Bättre nu än senare <3 Både du och jag vet vad det innebär och att det går att må bra igen. Var nu rädd om dig och låt det få ta den tid du behöver. Kramar <3

  5. Skriver här också, mitt i studentveckan så jag hinner mest med insta.. Jag tycker du är stark som tar tag i att stanna upp och erkänna hur det är. Jag var där i februari även om jag aldrig blev sjukskriven och jag tror ibland att det vi gör i yogan lyfter upp allting till ljuset så att vi måste möta det. Vi är i en process när vi gör långa meditationer eller kriyor. Styrkekram

  6. Kram. Hoppas att du kan få kraft av allt som växer och gror nu i juni så att du orkar använda dina verktyg.

  7. Kram! Man är bara människa, och förhoppningsvis var det broms i tid så du får chans att komma tillbaka utan alltför långdragna konsekvenser.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s