torsdag.

sdr
Idag har varit en konstig dag. En hit och dit dag.

Vaknade trött. Sovit dåligt och oroligt. Typiskt dagen efter, jag bökade kanske på lite för mycket hemma och i trädgården igår. Ont mellan skulderbladen igen – något som krånglat hela vårvintern. Ihopdragen. Ledsen. Suckande.

Försökte komma mej ut med hunden innan solen skulle ta över helt och hållet, men då jag är så långsam hann det bli rejält varmt innan vi var hemma igen. Båda lika flåsiga. Prisade gudarna att jag hade grönsakssoppa att bara värma på från igår. Sedan raklång i skuggan på verandan. Gråtig. Irriterad. Seg.

Så dyker svärmor upp. Med sitt rättframma sätt frågar hur jag på riktigt mår. Vi pratar en god stund. Skönt. Tungt. Gråtigt. Skrattigt.

Får ett par meddelanden i mobilen. Omtänksamheter. Hjärtan och tummar upp. Keep up. Tacksamt. Glädjande. Rörande. Känner mej buren.

cof
Och i postlådan, under all reklam och trista, vita kuvert, ligger ett litet paket. En av de finaste yogasystrar jag har, har tänkt på mej och skickat en blingblingig mala, som jag genast blir förtjust i. Finaste fina omtanken. Känner hur jag värms upp. Omhändertagen. Rörd. Tacksam. Livsviktigheter.

Nacken och skulderbladen fortsätter ömma. Trött bakom ögonlocken. Också oro inför återkopplingen med läkaren tidigt imorgonbitti. Gassande sol, kylig skugga. En hattifnattig dag. Glädje, gråt och ömhet (både i hjärtat och fysiskt i kroppen). Buren och nedsläppt på samma gång. En sådan dag.

Annonser

11 reaktioner på ”torsdag.

 1. Skönt att få återkopppling hos läkaren, var inte orolig. Det låter som du ändå tar hand om dig fint, skönt med en rättfram svärmor :) Jag har den undanglidande sorten.
  Så glad åt att du tyckte om malan och ja, jag hade ju tänkt skicka den för ett tag sedan, men ett bröllop kom i vägen, kanske passade det ändå bättre nu när den kom trots allt.
  Varm stor kram!

 2. Lycka till imorgon kära du och hoppas att du får sova gott i natt.
  Kramar om! <3

 3. Sådana dagar händer ibland och varje gång tar de slut ett par timmar senare. Skönt att du har så många bra människor kring dig!

 4. Tänker på dig! Kramar <3

 5. Åh vilken fin mala, så mycket Nina, härligt med bloggyogavänner! Stor kram och omtanke från mig, känns lite futtigt skulle gärna krama dig på riktigt nu♥

 6. Ändå skönt att det finns något i båda vågskålarna, de där dagarna. ❤️
  Massor av kramar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s