gladtrött.

20170706_194639

Glad. Påfylld. Förnöjd. Bubblig. Tacksam. Trött. Mjukt matt. Ungefär så.

Denhär veckan, och förra, har jag återkopplat och träffat flera av mina käraste vänner. Det har liksom fallit sig så. Nu är jag kolsyrig i kroppen, men så värt att ha fått tanka och landa hos alla dessa härliga kvinnor, som på olika sätt får mej att må bra. Som det går att dela flera sidor av livet med. Där allt får vara med oavsett hur våra bagage ser ut. En ynnest.

Igårkväll dessutom en föreläsning om medveten andning med självaste Anders Olsson. Också det i sällskap med några av de bästa. Så ja, nu är jag fullmatad med kärlek, omtanke och djupa andetag (delvis med tejpad mun, haha). Gladtrött, som jag förklarade åt Marica ♡ idag.

För som jag har saknat att orka med vännerna i vinter. Visst har vi träffats, men jag har ofta känt att jag mest bara suckat och inte haft så mycket att dela med mej av. Ungefär som det var när man kom hem till mamma som småbarnsmamma, när man insåg hur trött man var och bara lade sig på soffan och somnade medan hon tog hand om babyn och lagade mat åt en. Så har det känts när jag träffat dem jag tycker om – gäspningarna har bubblat upp till ytan i vänskapstryggheten.

Nu hoppas och tror jag att det ska finnas mer utrymme framöver för dessa finisar. Och att jag ska orka mer. Vilja mer. För det är i community, i sanghat, i de käraste kretsarna, som man växer som människa. Så är det bara.

Annonser

2 reaktioner på ”gladtrött.

  1. Glad att Du är gladtrött och inte trötttrött 😘

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s