yoga ♥ livet.

IMG_6290

Jag är kär. Kär i min yoga. Förtjust och glad i den. Som den bär just nu! Som den inspirerar och visar vägen! Tacksam att jag hållit fast, varit vid min läst och inte låtit tvivlet ta överhand.

Min rastlöshetär inte alltid så lätt att tas med. Jag får verkligen kämpa med att hållas kvar, inte bara i yogan, utan i väldigt mycket vad jag tar mej för. Det är något som jag arbetar med varje dag. Egentligen är det ett under att jag stannat kvar i yogan. Samtidigt känner jag väldigt starkt att det är tack vare yogan, som jag ändå blivit vän med min rastlöshet. Idag kan jag betrakta den, utan att jämt bara dras med i den.

Så nu när dykt lite djupare i min sadhana, läst i mina yogaböcker, sjungit mantran oftare och ja, helt enkelt, vistats mer intensivt i de yogiska vibrationerna, så blommar yogans och meditationens blommor lika vackert, som dom i dikesrenen.

Blommar så vackert att jag beslöt att ändra lite i mitt bloggnamn, för ävenom det mesta i mitt liv flyter ihop, så finns en viss inbördes ordning i mina hjärtesaker – där livet i sig nog är större än det som sker i mina löpskor.

Så. Yoga ♥ Livet från och med nu (men www-adressen är densamma som förut).

Kopia av yoga hjärta livet (1)

Annonser

3 reaktioner på ”yoga ♥ livet.

  1. Gillar ditt nya bloggnamn & jag är också kär i kundaliniyogan så mycket just nu! Kram♥

  2. Ja, det där livet… ♥ :-)
    Kram M

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s