äntligen retreat.

IMG_0338

Glädjen när ett guldkorn rasslar förbi i flödet. Har letat både hel- och halvhjärtat efter ett kundaliniyogaretreat i sommar. Ett som inte är på andra sidan jorden eller kostar en halvårslön.

Så snubblar jag över ett retreat måndag-fredag första veckan i augusti. Bara dryga tjugo mil att köra. Ute på landsbygden på en kursgård. Kundaliniyoga all inclusive, med gong, morgonsadhana, workshops, djupmeditation, vandring, veganmat, bastu, ishnaan i sjö på mornarna. You name it.

Känner till läraren Shabad Deep Kaur, hon har bland annat översatt Japji till finska, men inte desto mera. Kände bara redan i mailkontakten att jag tycker om henne.

Min utmaning retreatveckan är att logga ut från sociala medier. Något som vi uppmuntras göra i anmälningsbekräftelsen och som jag tar lika tacksamt emot, som att det är tystnad om kvällarna och fram till sadhana halv sex på morgnarna. Wahe Guru som jag längtar. Och som jag behöver få åka!

Annonser

9 reaktioner på ”äntligen retreat.

 1. Vad kul att du hittade ett ställe som passar dig.

 2. Dunderbra! 🙏😍
  Kram ti dej 💞

 3. Å vad härligt! Kramar <3

 4. Så fint att det dyker upp precis det du frågar efter. Jag gillar retreat med tystnad, då kan man formulera vad man vill och vart man är på väg i sina tankar på ett helt annat sätt än när man måste/vill vara social. Stora kramen♥

  • Precis! Jag tar tacksamt emot tystnad pga språket (finska) också, ävenom jag förstod att mycket kommer gå på engelska. Och att jag faktiskt så gärna bara vilar i miljön och energin, behöver det mer än att vara social (men vem vet, känner kanske helt annorlunda på plats?!).
   Kram!

 5. Låter underbart! <3
  Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s