inte ännu.

sdr

Denhär veckan. Jag har varit lite modfälld. I ärlighetens namn ganska ledsen. Försöker att inte tänka så mycket på att inget löst sig till efter semestern. En pytteliten ljusglimt finns om ett arbete, men det är inget som kan spikas på ett par dagar. Allt har sin tid och agenda.

Så istället för att sno in mej i ändlöst ältande har jag omfamnat sådant jag mått bra av. En dag smet jag hemifrån och åt både lunch och unnade mej goo’fika ute vid havet. Vi har flera fina smultronställen häromkring och jag njuter verkligen, verkligen av att ha förmågan att se det vackra just här och nu. Min räddning.

sdr

En kväll drog jag till skogs med maken och hans ena bror. Det är hjortrontider och fisken nappade, ja vilken kväll det var! Äntligen sol och alldeles vindstilla.

sdr

Sat

sdr

Nam

sdr

Wahe

bty

Guru

Som jag älskar dessa platser ute i skogen. De större kärren, mossarna och den magi, som bara finns just i den miljön. Det är, som jag sagt förut, som att plugga i laddaren. Livsladdaren.

cof

Hafvet.

Igår en annans sorts laddare. Havet. Hade stämt träff där med en av mina käraste nära. Jag har känt henne sedan första dagen i högstadiet och vi genomlevde dedär jobbiga tonårsåren tillsammans. Hon bor i Norge idag så vi ses inte ofta, men när vi väl gör det så fortsätter vi helt enkelt där vi slutade sist. Sådär som det bara är med de människor, som betyder något alldeles extra.

IMG_20170727_192317_435

Och nu får jag börja packa. På måndagmorgon kör jag ner till Vehkajärvi och kundaliniyogaretreatet. Min intention är att stänga ner så mycket som möjligt. Bara vara online om jag verkligen vill och känner att det inte stressar mej. Tänker att nästa vecka är den viktigaste veckan på väldigt länge – jag ser både framemot och bävar inför den djupdykning yoga 24/7 innebär. Hur ser allt ut och hur känner jag när jag kommer hem nästa fredag?!

Men, denhär veckan ja. En sak har jag klart och tydligt insett. Jag mår bra när jag får bestämma min egen takt och när jag får göra sådant, som inte kräver för mycket av mej. Men helt kurant är jag inte. Stark, hel och stabil är jag absolut inte ännu. Inte ännu.

Annonser

6 reaktioner på ”inte ännu.

  1. Fortsätt att ta hand om dig fina och ha en underbar yogavecka! Jag känner mig säker på att det kommer att göra gott för dig. <3
    Kramar

  2. Gott att se bilden på er båda Nx2. Och konstigt. Som ett annat liv. Fina ni är!
    Tänker på dig och det du är i nu.
    Kämpar med mitt här. Livet.
    Kram!

    • Hade varit SÅ fint om vi setts allihopa på samma gång ♥
      Slänger iväg små tankeänglar åt ditt håll allt emellanåt :)
      Kram tillbaka!

  3. Jag är kvar fast efter jag med. Kvar i någon sorts barndomsminnesresafastmedkrackeleringar. Behöver också komma iväg. På måndag bär det av mot Elba. Kramar <3

  4. Vi har gjort lite samma saker. Jag har tillbringat tid mitt i skogen vid en tjärn när min man har fiskat och en tur till havet. Hoppas ditt retreat blir helt underbart och när man tittar tillbaka på perioder när man inte vet vad som ska hända och mått dåligt av det så brukar ju allt lösa sig till något bättre men det är svårt att ha den tilliten i mellanrummet innan man vet vad som händer. Stor varm kram♥

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s