vänder det kanske snart?

img_20170727_083755.jpg

Change in direction. Ja alltså jag vet inte, men igår vaknade jag med något annat i kroppen (och huvudet) än vad som varit fastklistrat sådär outhärdligt länge att jag inte ens vet när det kom dit.

Det finns nog inte det som jag inte ältat i sommar. Finns inte heller någon sten som jag inte vänt på eller sneglat misstänksamt på. Har angstat och oroat mej, ja, som att allt jag förut ryckt på axlarna åt till slut exploderat in my face. Obehagligt och omöjligt att värja sig.

Nu har inget konkret skett eller några lösningar blivit serverade, men om det är en sorts beslutsamhet eller om det helt enkelt är så att jag känner av att något bättre snart knackar på låter jag vara osagt. Jag vet bara att jag känner att det enda jag måste är att våga bära min svaghet stolt, inte förminska det jag känner och inte gå omkring och tro att jag är ett vandrande bekymmer. Jag är som jag är, och det har stormat såpass mycket inuti såpass länge att det omöjligt kan gå över på bara några sommarveckor.

Imorgon går jag ut i vardagen. Känner mej skör och hudlös, men tänker att jag vet var jag varit, hur jag haft det och var jag står idag. Någon stabilitet att tala om har jag inte, men jag är åtminstone betydligt mer på det klara med var det skaver och för att fullt ut kunna börja ta hand om det måste jag kanske möta världen igen. Får se hur det går. Handen på handbromsen står först på listan.

Annonser

8 reaktioner på ”vänder det kanske snart?

  1. Kommer tänka på dig..! ♥♥♥
    Kram M

  2. Massor med omtanke till dig. ”Att våga bära min svaghet stolt”…det är såå fint och sant, det träffar mig mitt i hjärtat, själen säger: just så.
    Kram och Sat Nam. <3

  3. Tänker på dig! <3

  4. Tänker på dig idag!
    Kram <3

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s